Uleiuri Cuticule

Producători

Oferte speciale

Produse vizualizate

Creion Ulei Cuticule Mărește

Creion Ulei Cuticule

CR-UC

Creionul cu ulei de cuticule este foarte hranitor, hidratant si emolient pentru cuticule dar si pentru unghiile naturale. Indepartarea cuticulei prin impingerea cu creionul de ulei, incetineste cresterea, in timp stopand-o. Riscul de a contacta o boala dispare complect 100%. Creionul mentine cuticulele flexibile si evita aparitia zonelor uscate si albicioase. Nu lasa urme de ulei sau grasime.

More details

4.00 RON tax incl.

Informații

Creionul cu ulei de cuticule este foarte hranitor, hidratant si emolient pentru cuticule dar si pentru unghiile naturale. El este special conceput pentru a indeparta cuticula prin impingere,pentru a nu se mai taia cu forfecuta. Prin taierea repetata cuticula creste tot mai mult din tendinta organismului de regenerare. Studiile de laborator (specialitate) au demonstrat ca indepartarea cuticulei prin impingerea cu creionul de ulei, incetineste cresterea iar in timp chiar o stopeaza. Deasemenea riscul de a contacta o boala dispare complect 100%.

Creion ideal pentru a mentine cuticulele flexibile si pentru a evita aparitia zonelor uscate si albicioase. Nu lasa urme de ulei sau grasime.

 

- Creionul cu Ulei pentru Cuticule  este disponibil in 3 arome: "Rose", "Jasmine" si "Aloe"

- Aplicare usoara si sigura datorita varfului cu forma special conceputa

- Inhiba cresterea cuticulei

- Evita uscarea si albirea cuticulei

- Consum redus de ulei (fara pierderi)

- Cantitate 8ml

- Produs profesional

- Contine: Ulei, Amino Acizi, Keraten Natural, Calciu Orhanic, Ulei aromat, Vitamina A, Vitamina B-5, Vitamina E, Thymol, Glucoza