Uleiuri Cuticule

Producători

Oferte speciale

Produse vizualizate

Ulei Cuticule Royal -Cirese Salbatice 75ml Mărește

Ulei Cuticule Royal -Cirese Salbatice 75ml

S-UL-CIRESE75

Uleiul de Cuticule pentru unghii, cu aroma de Cirese Salbatice are efect hidratant si calmant. Este recomandat pentru tonifierea si redarea elasticitatii pielii. Uleiul de Cuticule din Cirese Salbatice este un foarte bun dezinfectant tratand rapid inflamatiile si iritatiile de la nivelul cuticulelor.

Aplicarea lui este foarte usoara, sticluta fiind dotata cu pipeta.

Gramaj: 75 ml

More details

20.00 RON tax incl.

16.81 RON per 20

Informații

 

Ciresele Salbatice sunt o sursa bogata de vitamine, regasind in extractul lor vitaminele A, Complexul de B-uri (B1, B2, B3, B6, B9), C si E. In compozitia acestor fructe se regaseste si acidul folic intr-o cantitate semnificativa. Nici continutul de minerale nu trebuie ignorat. Ciresele salbatice si implicit Uleiul de cuticule contine urme de Zinc, Potasiu, Calciu si Fier.

 

Antocianina, pigmentul care da culoarea rosie cireselor, este un antioxidant natural care se afla din belsug in compozitia acestor fructe. De asemenea datorita antocianinelor, ciresele reduc inflamatiile si durerea, fiind recomandate si in saloanele de manichiura.

 

Ciresele Salbatice (implicit Uleiul de Cuticule) are un efect calmant, antiinflamator si antiiritant. Este recomandat in special pentru dezinfectarea superficiala a cuticulelor, tonifierea pielii in jurul unghiei si redarea elasticitatii pielii.

 

Uleiul de cuticule este un foarte bun hidratant pentru ingrijirea cuticulelor, fiind imbogatit cu vitamine si parfum. Aplicati acest ulei pe cuticule si baza unghiei, apoi masati usor pana se absoarbe. Este recomandat atat pentru unghiile mainilor cat si a picioarelor.

Aplicarea lui este foarte usoara, sticluta fiind dotata cu pipeta.

Aroma: Cirese Salbatice

Gramaj: 75 ml