Tratamente

Producători

Oferte speciale

Produse vizualizate

Balsam unghii cu ceramide - Nutrient unghii cu ceramide Bell Mărește

Balsam unghii cu ceramide - Nutrient unghii cu ceramide Bell

Tratamente pentru unghii de la Bell - BALSAM UNGHII CU CERAMIDE - este un nutrient (conditioner) pentru unghii cu o formula nou imbunatatita. Acest balsam tratament este recomandat in special persoanelor care au unghiile mai fragile, mai casante, predispuse la rupere. 

More details

This product is no longer in stock

10.00 RON tax incl.

Informații

Tratamente pentru unghii de la Bell - BALSAM UNGHII CU CERAMIDE - este un nutrient (conditioner) pentru unghii cu o formula nou imbunatatita. Acest balsam tratament este recomandat in special persoanelor care au unghiile mai fragile, mai casante, predispuse la rupere. 

Pregatirea hipoalergica cu ceramide, regasita in acest tratament tip balsam, acopera imperfectiunile mici ale unghiilor si da stralucire.

Preparatul nu contine nici un fel de toulen, formaldehida sau camfor, este un tratament sigur pentru unghii, care lasa in urma folosirii lui o unghie intr-adevar sanatoasa. 

Acest tratament poate fi folosit si ca un lac transparent, aplicandu-se in doua straturi pe unghiile curate si uscate. Poate fi folosit de asemenea si ca baza pentru lacurile de unghii colorate, extinzand astfel durata acestuia pe unghie.