Tipsuri

Producători

Oferte speciale

Produse vizualizate

Tipsuri PIPE Naturale - 100 buc. (Tipsuri Unghii Albe) Mărește

Tipsuri PIPE Naturale - 100 buc. (Tipsuri Unghii naturale)

Tipsuri PIPE NATURALE - 100 buc.

TIPSURI PIPE - un nou concept, o noua forma  mai modernă, mai elegantă cu un rafinament desăvârşit datorită marginilor care de data aceasta sunt perfect paralele. Forma tipsurilor Pipe este tot mai în vogă în acest domeniu fiind lansată pe piaţă de relativ puţin timp. Este o formă care a prins la public şi este tot mai cerută în saloanele de specialitate.

More details

This product is no longer in stock

11.00 RON tax incl.

Informații

Tipsuri PIPE NATURALE - 100 buc.

TIPSURI PIPE - un nou concept, o noua forma  mai modernă, mai elegantă cu un rafinament desăvârşit datorită marginilor care de data aceasta sunt perfect paralele.

Tipsurile sunt de calitate superioară, sunt flexibile şi necesită un minim de cunoştinţe sau experienţă din partea tehniceanului.

Aşa cum s-a amintit şi mai sus tipsurile Pipe au marginile paralele, iar varful tipsului este rotunjit uşor la colţuri. Dacă privim acest tips din cant este asemenea unei jumătăţi de cerc, curbura unghiei în sine fiind destul de adâncă.

Forma tipsurilor Pipe este tot mai în vogă în acest domeniu fiind lansată pe piaţă de relativ puţin timp. Este o formă care a prins la public şi este tot mai cerută în saloanele de specialitate. Denumirea de "Pipe" vine din limba engleză şi înseamnă ţeavă, un nume ce se potriveşte acestei forme deoarece privită din lateral sau din cant se aseamănă cu o ţeavă secţionată.

La fel ca si pe orice tips clasic, se pot face constructii din gel UV sau din acril, fara a întâmpina vreo problema. 

Tipsurile nu se deformează deloc atunci când se aplică sau atunci când se pilesc. Forma lor se adaptează perfect la forma unghiei naturale pentru a le prelungi într-un mod cât mai natural.

Aplicarea tipsurile pe suprafata unghiei naturale se face cu ajutorul unui lipici special pentru lipirea tipsurilor 

Mod de prezentare: Cutie 100 buc (10buc x 10 mărimi)

Tipsuri PIPE NATURALE

Modele Manichiura Tipsuri Pipe

Modele Manichiura Tipsuri Pipe