Tipsuri

Producători

Oferte speciale

Produse vizualizate

Tipsuri Stileto Ascutite - Foarte Elastice 100 buc. Mărește

Tipsuri Stileto Ascutite Transparente- Foarte Elastice 100 buc.

TSA-TRANS100

11.00 RON tax incl.

9.24 RON per 11

Informații

Tipsuri Stileto foarte ascutite - 100 buc.

Tipsurile sunt foarte elastice si de o foarte buna calitate.

Datorita elasticitatii sporite putem spune ca rezistenta in  timp creste, in mod special atunci cand unghiile false (tipsurile) sunt supuse unor tensiuni, agatari sau chiar atunci cand sunt amenintate de rupere. Pe de alta parte fiind elastice se poate lucra cu ele mult mai usor, adica munca tehniceanului este usurata.

Tipsurile sunt de fapt unghiile false care ne dau noblete unghiilor atunci cand sunt ingrijite. Scopul tipsurilor in general (valabil si la tipsurile stileto) este acela de a prelungii unghiile naturale, care de cele mai multe ori nu au marimea care ne-ar placea sa o aibe.

Tipsurile stileto asa cum am amintit mai sus au o elasticitate ridicata, motiv pentru care se vor adapta mult mai usor la forma unghiilor.

Patul de lipire este mare, un detaliu util in mod special persoanelor care sunt la inceput - tipsurile cu patul de lipire mare fiind mai usor de aplicat sau de lipit pe unghia naturala. Un alt avantaj a patului mare de lipire la tipsuri este lipsa riscului de aparitie a bulelor de aer care pot aparea intre unghia naturala si tips la lipire.

Modul de prezentare a tipsurilor stileto ascutite este la cutie de 100 bucati - 10 marimi x 10 bucati fiecare.