Matrita Metalica Gravata in Profunzime, Cod XY-J25, Placa Stampila Unghii

ObSESIV
16,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
ObSESIV
Cod produs - SKU XY-J25

Descriere

Matrita Metalica Gravata in Profunzime, Cod XY-J25, Placa Stampila Unghii.

Matrita metalica stampila unghii - Cod XY-J25.

Aceasta matrita metalica sau placa pentru stampile este gravata in mod profesional cu modele decorative pentru ornamentarea unghiilor sau a manichiurii. Stampilele pentru unghii, asa cum probabil stim deja sunt compatibile cu orice tehnica de lucru, indiferent ca vorbim despre o manichiura cu gel, acril, lac de unghii sau oja semipermanenta, efectul este acelasi. 

Cu ajutorul acestor placi, si a tehnicii de stampilare a unghiilor, obtinem o manichiura perfecta intr-un timp foarte scurt, in doar cateva minute. 

Este demn de remarcat faptul ca aceste placi XL, contine mai multe desene si modele, astfel incat putem alege ceea ce dorim, realizand manichiurii diferite de fiecare data cu aceasi placa.

Placile sunt de calitate superioara, gravura este in profunzime, astfel garantam realizarea unor modele impecabile, foarte simplu si usor. 

Dimensiuni: 12cm x 6cm

Cod: XY-J25

Mod de utilizare:

Mentionam faptul ca pentru a folosii o placa metalica sau o matrita metalica pentru unghii, mai avem nevoie de o stampila din silicon si un razuitor pentru indepartarea excesului de culoare. Aceste elemente sunt independente si se pot refolosi indiferent de placi. Dacă nu avem aceste accesorii putem achiziţiona prima dată un Set de Ştampile Unghii care conţine şi răzuitorul împreună cu ştampila.

Dupa aplicarea modelului dorit pe unghii, se recomanda sigilarea manichiurii cu un strat incolor de lac, gel sau acril in functie de tehnica in care lucram.

Mentionam faptul ca matrita este protejata de zgarieturi cu o folie de plastic foarte subtire (apropae insesizabila), care trebuie inlaturata pentru a putea fi folosita.



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review