Seturi Pensule Unghii

Producători

Oferte speciale

Produse vizualizate

Pensule Unghii Pictura - Set 3 Pensule Pictura (Pensule Nail Art) Mărește

Pensule Unghii Pictura - Set 3 Pensule Pictura (Pensule Nail Art)

SET3P - ALB

Setul este compus din trei marimi diferite, si sunt special concepute pentru efectuarea modelelor si picturii pe unghii. Pensulele au varful ascutit si foarte subtire, aspect care aduce un plus in decorarea unghiilor, usurand foarte mult realizarea modelelor de tip nail art.

More details

9.00 RON tax incl.

7.52 RON per 9

Informații

Pensule Nail Art - Set 3 Pensule Pictura

Setul de pensule nail art sunt confectionate dintr-un par sintetic de calitate superioara.

Setul este compus din trei marimi diferite (Nr.0, Nr.00, Nr.000), si sunt special concepute pentru efectuarea modelelor si picturii pe unghii. 

Pensulele au varful ascutit si foarte subtire, aspect care aduce un plus in decorarea unghiilor - modelelor nail art.

Cu aceste pensule liniile subtiri si foarte fine pot fi trasate cu o usurinta mult mai mare decat pana acum. Parul pensulelor nail art este foarte ferm cu o elasticitate specifica, tocmai pentru a usura realizarea modelelor ce contin linii si detalii foarte fine.

Manerul pensulelor este realizat din lemn vopsit. Pensulele pentru pictura sunt foarte usoare, aspect care usureaza folosirea lor fara sa oboseasca mana sau degetele.

Va invitam sa vizitati categoria "Pensule Unghii" - aici gasiti oferte cu toate seturile de pensule si pensule individuale necesare realizari oricarei manichiuri.

www.e-unghii.ro - Magazin online cu produse profesionale de unghii si orice tip de accesorii pentru manichiura si pedichiura