Sabloane Prelungit Unghii

Producători

Oferte speciale

Produse vizualizate

Sabloane Prelungit Unghii IBD Freeform - 500buc. (Sabloane Unghii Unica Folosinta) Mărește

Sabloane Prelungit Unghii IBD Freeform - 500buc. (Sabloane Unghii Unica Folosinta)

Sabloane pentru unghii IBD Freeform din hartie. Sablonul este gradat, astfel fiind foarte usor de folosit la prelungirea unghiilor naturale sau construirea unghiilor false. Extensiile pentru unghiile cu gel se construiesc cu ajutorul acestor sabloane speciale pentru manichiura care se aplica in continuarea unghiilor pentru a le prelungi. 

Prezentare Rola - 500 buc.

More details

24.50 RON tax incl.

Informații

Sabloane Unghii IBD Freeform de Unica Folosinta - 500 buc.

Sabloane pentru unghii din hartie. Sablonul este gradat, astfel fiind foarte usor de folosit la prelungirea unghiilor naturale sau construirea unghiilor false (gradatiile sunt asa cum se paote vedea si din imagine pentru unghii foarte putin curbate curbate ).

Se poate folosi atat in tehnica cu gel UV cat si cu acryl. Se aplica usor, ramane nemiscate pe unghii, ajutand la constructia (formarea) perfecta a unghiilor.

Extensiile pentru unghiile cu gel se construiesc cu ajutorul acestor sabloane speciale pentru manichiura care se aplica in continuarea unghiilor pentru a le prelungi.

Sabloane se pun fiecare in parte, pe rand, nicidecum toate odata - daca se pun toate odata exista riscul sa se miste in timpul constructiei. Cu cat sabloanele sunt mai fixe cu atat unghiile vor fi realizate mai bine.

Prezentare sub forma de rola la 500 buc.