RUJURI

Producători

Oferte speciale

Produse vizualizate

Luciu Buze, Efect 55% Volum Mai Mare, Cod 502, Producator Eveline Cosmetics, Gramaj 7 ml, Luciu Buze Efect De Volum 55% Plus Mărește

Luciu Buze, Efect 55% Volum Mai Mare, Cod 502, Producator Eveline Cosmetics, Gramaj 7 ml, Luciu Buze Efect De Volum 55% Plus

LV502-EV

Luciu buze cu efect de volum pana la 55% in plus, de la Eveline Cosmetics.

Formula este imbogatita cu vitaminele A, E, C, filtre UVA si UVB, acid hyaluronic, extract de Aloe Vera Barbadensis, Uleiuri Minerale.

Cod: 502

More details

20.00 RON tax incl.

Informații

Luciu buze cu efect 55% volum in plus pentru buze de la Eveline Cosmetics.

Acest luciu aduce un element nou in cosmetica, acela de volum in plus pentru buze. Efectul este vizibil in doar 5 minute de la aplicare, fara nici o alta interventie.

Efectul obtinut este incredibil, de buze senzuale, mai pline, mai carnoase cu pana la 55% volum in plus fata de buzele naturale.

Luciul de buze pentru volum este o solutie non-invaziva care inlocuieste chiar si interventiile chirurgicale sau cunoscutele injectii cu bortox.

Efectul dureaza cateva ore de la aplicarea luciului pe buze.

Cum functioneaza acest luciu?

Cat se paote de simplu, complexul LIP EXTREME dilata vasele de sange si stimuleaza circulatia la nivelul buzelor, astfel volumul buzelor crescand imediat dupa aplicare.

Formula este imbogatita cu Vittamina A si E. Aceste vitamine previne uscarea buzelor, mentinandu-le hidratate. 

O alta vitamina prezenta in compozitie este vitamina C, care ajuta producerea de colagen.

Luciul mai contine filtre UVA su UVB, care ofera protectie impotriva razelor de soare, apoi acid hyaluronic, extract de Aloe Vera Barbadensis, uleiuri minerale, si un usor iz de parfum care inobileaza buzele.

Este normal detectarea unei usoare senzatii de furnicaturi in timpul aplicarii luciului pe buze si dupa o scurta perioada, este o reactie normala si o garantie in plus a functionarii componentelor active.

Cod: 502

Greutate: 7 ml

Finisaj: Extra Volum 55% in plus

Producator: Eveline Cosmetics