Geluri UV Royal Femme

Producători

Oferte speciale

Produse vizualizate

Gel UV COVER MEDIUM 30 gr. (Gel UV Camuflaj Royal Femme) Mărește

Gel UV COVER MEDIUM 30 gr. (Gel UV Camuflaj Royal Femme)

Gel UV Cover Medium - este un gel de camuflaj, nuanta fiind un ROZ PLĂMÂNIU de calitate foarte buna,vascozitate medie, nu provoaca senzatia de arsura in timpul expunerii la lampa UV , este un gel de unghii foarte flexibi. Are aderenta foarte buna si este autonivelant.Este recomandat a se folosi atat pe unghiile naturale, cat si la construirea unghiilor cu tips sau sablon.

More details

40.00 RON tax incl.

Informații

Gel UV Cover Medium - este un gel de camuflaj, nuanta fiind un ROZ PLĂMÂNIU de calitate foarte buna, vascozitate medie, nu provoaca senzatia de arsura in timpul expunerii la lampa UV , este un gel de unghii foarte flexibi. Are aderenta foarte buna si este autonivelant. Este recomandat a se folosi atat pe unghiile naturale, cat si la construirea unghiilor cu tips sau sablon.

Gelul Cover Medium este un gel care trebuie aplicat cu pensula într-un strat foarte subţire, oferind luciu unghiilor.

Timp de intarire la lampa UV: 2-3 minute

Este recomandată folosirea gelului de camuflaj sau gelului cover medium pentru o manichiura cat mai perfectă. Dupa aplicarea primerului sau bonderului, se aplica un gel de baza  care se pune la lampa UV timpa de 2-3 min.Dupa uscarea gelului, se aplica al doilea strat de gel Clear, in strat mai gros, pentru a forma un arc (curba C). Gelul de unghie Clear este foarte usor de modelat.

Gramaj: 30 gr