Geluri UV Royal Femme

Producători

Oferte speciale

Produse vizualizate

Gel - CONSTRUCTIE Violet 15gr. Mărește

Gel UV Unghii - 3in 1 Violet 15gr. (Gel Unghii 3 in 1 Violet)

S-RVIOLET-15GR

Gel UV Unghii 3 in 1 Pink- este un gel violet de calitate foarte buna,vascozitate medie. Are aderenta foarte buna si este autonivelant.Este recomandat a se folosi atat pe unghiile naturale, cat si la construirea unghiilor cu tips sau sablon si recomandat de folosit ca si gel uv, deoarece nu se ingalbeneste atunci cand este expus la raza UV.

More details

25.00 RON tax incl.

Informații

Gel UV Unghii 3 in 1 Pink- este un gel violet de calitate foarte buna,vascozitate medie, nu provoaca senzatia de arsura in timpul expunerii la lampa UV , este un gel de unghii foarte flexibi. Are aderenta foarte buna si este autonivelant.Este recomandat a se folosi atat pe unghiile naturale, cat si la construirea unghiilor cu tips sau sablon si recomandat de folosit ca si gel uv, deoarece nu se ingalbeneste atunci cand este expus la raza UV.

Timp de intarire la lampa UV: 2-3 minute

Este recomandat a se folosi ca un Gel de Constructie.Dupa aplicarea primerului sau bonderului, se aplica un gel de baza  care se pune la lampa UV timpa de 2-3 min.Dupa uscarea gelului, se aplica al doilea strat de gel Clear, in strat mai gros, pentru a forma un arc (curba C).Gelul de unghie Clear este foarte usor de modelat.

Gramaj : 15 gr