Geluri UV Royal Femme

Producători

Oferte speciale

Produse vizualizate

Gel - CONSTRUCTIE Pink 30gr. Mărește

Gel UV - 2 in 1 Pink 30gr. (Gel UV 2 in 1 Pink)

S-RPINK-30GR

Gel 2 in 1 Pink- este un gel  roz transparent de calitate foarte buna,vascozitate medie, nu provoaca senzatia de arsura in timpul expunerii la lampa UV , este un gel de unghii foarte flexibi. Are aderenta foarte buna si este autonivelant.Este recomandat a se folosi atat pe unghiile naturale, cat si la construirea unghiilor cu tips sau sablon.

 

More details

40.00 RON tax incl.

Informații

Gel 2 in 1 Pink- este un gel roz transparent de calitate foarte buna,vascozitate medie, nu provoaca senzatia de arsura in timpul expunerii la lampa UV , este un gel de unghii foarte flexibi. Are aderenta foarte buna si este autonivelant.Este recomandat a se folosi atat pe unghiile naturale, cat si la construirea unghiilor cu tips sau sablon.

Timp de intarire la lampa UV: 2-3 minute

Este recomandat a se folosi ca un Gel de Constructie.Dupa aplicarea primerului sau bonderului, se aplica un gel de baza  care se pune la lampa UV timpa de 2-3 min.Dupa uscarea gelului, se aplica al doilea strat de gel Clear, in strat mai gros, pentru a forma un arc (curba C).Gelul de unghie Clear este foarte usor de modelat.