Geluri UV Royal Femme

Producători

Oferte speciale

Produse vizualizate

Gel - CONSTRUCTIE French Pink 30gr. Mărește

Gel UV Unghii - BAZA si CONSTRUCTIE French Pink 30gr. (Gel Unghii Baza si Constructie)

S-RFPINK-30GR

Gel UV 2 in 1 BAZA si CONSTRUCTIE French Pink - este un gel de calitate foarte buna,vascozitate medie, nu provoaca senzatia de arsura in timpul expunerii la lampa UV , este un gel de unghii foarte flexibil. Este recomandat a se folosi atat pe unghiile naturale, cat si la construirea unghiilor cu tips sau sablon.

Timp de intarire la lampa UV: 2-3 minute

Gramaj : 30 ml

More details

40.00 RON tax incl.

Informații

Gel UV BAZA si CONSTRUCTIE French Pink - este un gel de calitate foarte buna,vascozitate medie, nu provoaca senzatia de arsura in timpul expunerii la lampa UV , este un gel de unghii foarte flexibil. Are aderenta foarte buna si este autonivelant.Este recomandat a se folosi atat pe unghiile naturale, cat si la construirea unghiilor cu tips sau sablon.

Timp de intarire la lampa UV: 2-3 minute

Este recomandat a se folosi ca un Gel 2 in 1, adica Baza si Constructie.Dupa aplicarea primerului sau bonderului, se aplica Gel French Pink intr-un strat mai subtire, dupa care se pune la lampa UV timpa de 2-3 min.Dupa uscarea gelului, se aplica al doilea strat, in strat mai gros, pentru a forma un arc (curba C).Gelul de unghie French Pink este foarte usor de modelat.

Gramaj : 30 ml