Geluri UV Royal Femme

Producători

Oferte speciale

Produse vizualizate

Gel UV - CLEAR Transparent 3in1 30gr. (Gel Unghii 3 in 1 Transparent)

S-RCLEAR-30GR

Gel CONSTRUCTIE Clear - este un gel de calitate foarte buna,vascozitate densa, nu provoaca senzatia de arsura in timpul expunerii la lampa UV , este un gel de unghii foarte flexibil. Este recomandat a se folosi atat pe unghiile naturale, cat si la construirea unghiilor cu tips sau sablon.

Timp de intarire la lampa UV: 2-3 minute

Gramaj : 30 ml

More details

40.00 RON tax incl.

Informații

Gel CONSTRUCTIE Clear- este un gel 3 in 1 de calitate foarte buna,vascozitate densa, nu provoaca senzatia de arsura in timpul expunerii la lampa UV , este un gel de unghii foarte flexibil. Are aderenta foarte buna si este autonivelant.Este recomandat a se folosi atat pe unghiile naturale, cat si la construirea unghiilor cu tips sau sablon.

Timp de intarire la lampa UV: 2-3 minute

Este recomandat a se folosi ca un Gel de Constructie.Dupa aplicarea primerului sau bonderului, se aplica un gel de baza  care se pune la lampa UV timpa de 2-3 min.Dupa uscarea gelului, se aplica al doilea strat de gel Clear, in strat mai gros, pentru a forma un arc (curba C).Gelul de unghie Clear este foarte usor de modelat.Iar ca un ultim strat, se poate folosi tot gelul Clear, dupa care se pune la lampa si dupa uscare, gelul trebuie degresat.

Gramaj : 30 ml