Geluri UV Royal Femme

Producători

Oferte speciale

Produse vizualizate

Gel UV - CLEAR Transparent 15gr. (Gel Clear Unghii)

S-RCLEAR-15GR

Gel 2 in 1 BAZA si CONSTRUCTIE Clear - este un gel de calitate foarte buna,vascozitate densa, nu provoaca senzatia de arsura in timpul expunerii la lampa UV , este un gel de unghii foarte flexibil. Este recomandat a se folosi atat pe unghiile naturale, cat si la construirea unghiilor cu tips sau sablon.

Timp de intarire la lampa UV: 2-3 minute

Gramaj : 15 ml

More details

25.00 RON tax incl.

Informații

Gel BAZA si CONSTRUCTIE Clear- este un gel de calitate foarte buna,vascozitate densa, nu provoaca senzatia de arsura in timpul expunerii la lampa UV , este un gel de unghii foarte flexibil. Are aderenta foarte buna si este autonivelant.Este recomandat a se folosi atat pe unghiile naturale, cat si la construirea unghiilor cu tips sau sablon.

Timp de intarire la lampa UV: 2-3 minute

Este recomandat a se folosi ca un Gel 3 in 1, adica Baza si Constructie.Dupa aplicarea primerului sau bonderului, se aplica Gel Clear intr-un strat mai subtire, dupa care se pune la lampa UV timpa de 2-3 min.Dupa uscarea gelului, se aplica al doilea strat, in strat mai gros, pentru a forma un arc (curba C).Gelul de unghie Clear este foarte usor de modelat..Iar ca un ultim strat, se poate folosi tot gelul Clear, dupa care se pune la lampa si dupa uscare, gelul trebuie degresat.

Gramaj : 15 ml