PENSULE MAKE UP

Producători

Oferte speciale

Produse vizualizate

Pensula Aplicat Fard pe Obraz - Pensule Profesionale Cosmetica MakeUp Mărește

Pensula Aplicat Fard pe Obraz - Pensule Profesionale Cosmetica MakeUp

Pensula Profesională Aplicat Fardul pe Obraz - FakeFace Cosmetics-Profesional

Pensula profesională pentru aplicarea fondului de ten, este plată, foarte compactă şi extrem de flexibilă. Pensula se foloseşte atunci când aplicăm fondul de ten pe obraz şi în zonele mai delicate cum ar fi linia scalpului, colţurile nasului sau împrjurimile ochilor şi a sprâncenelor.

More details

21.00 RON tax incl.

Informații

Pensula Profesională Aplicat Fardul pe Obraz - FakeFace Cosmetics-Profesional

Pensula profesională pentru aplicarea fondului de ten, este plată, foarte compactă şi extrem de flexibilă. Aplicarea fondului de ten pe obraz trebuie executată cu mare grijă, mai pecis cu mişcări scurte şi lente, înainte şi înapoi, pentru a nu rămâne nici un fel de dâre pe obraz după finalizarea aplicării. Tot această pensulă o folosim şi atunci când aplicăm fondul de ten în zonele mai delicate cum ar fi linia scalpului, colţurile nasului sau împrjurimile ochilor şi a sprâncenelor.

Pensula de aplicat fard poate fi folosită cu acelaşi succes şi la aplicarea pudrei. Formă ei ajută mult şi la accentuarea sau conturarea pomeţilor, această operaţie realizând-o în mod corect din spre interiorul feţei spre exterior. 

Pensula este realizeată din păr natural (tratat) de ponei şi păr artificial din fibre - o combinaţie perfectă pentru un machiaj profesional.

Curăţarea pensulei în mod corespunzător se face cu apă şi săpun lichid de preferat, după care se clăteşte bine şi se lasă la uscat. Dacă dorim forma pensulei să se păstreze în mod identic cu forma nouă, putem să învelim părul într-o bucată de hârtie curată.

Pensulă Prefesională pentru aplicarea fardului pe obraz - FakeFace Cosmetics-Profesional

Nr.: 76

Lungime mâner: 16 cm
Lungime păr: 2,3 cm
Lăţime bază păr: 1,9 cm