PENSULE MAKE UP

Producători

Oferte speciale

Produse vizualizate

Pensula Evantai pentru Faţă - Pudra-Bronzat-Luciu (Pensule Cosmetice Make-Up) Mărește

Pensula Evantai pentru Faţă - Pudra-Bronzat-Luciu (Pensule Cosmetice Make-Up)

Pensulă Evantai Profesională - Paston Cosmetics

Pensula evantai este un ajutor mare pentru orice retuş şi pentru realizarea unui machiaj îngrijit. Se poate folosi de asemenea cu acelaşi succes şi la aplicarea bronzului sau a luciului.  Se foloseşte de asemenea în mod fregvent în jurul nasului, ochilor, accentuarea pomeţilor, tâmplelor şi accentuarea liniei maxilarului. 

More details

This product is no longer in stock

19.50 RON tax incl.

Informații

Pensulă Evantai Profesională - Paston Cosmetics

Pensula evantai este o pensulă pentru make-up care fără nici o urmă de reţinere putem spune că este de nelipsit din orice trusă de machiaj.

Pensula evantai este un ajutor mare pentru orice retuş şi pentru realizarea unui machiaj îngrijit. Se poate folosi de asemenea cu acelaşi succes şi la aplicarea bronzului sau a luciului.  Se foloseşte de asemenea în mod fregvent în jurul nasului, ochilor, accentuarea pomeţilor, tâmplelor şi accentuarea liniei maxilarului. Aceste pensule sunt indispensabile şi esenţiale în realizarea şi aplicarea corectă a machiajului, în mod special când vine vorba despre machiajul mineral. Acest machiaj se poate aplica în mod corect doar cu pensule profesionale, acesta aplicându-se în straturi subţiri, cu mişcări descendente, operaţii care nu pot fi efectuate fără pensule profesionale.

Pensulă Evantai pentru Faţă de la Paston Cosmetics

Lungime mâner: 17 cm
Lungime păr: 3 cm
Lăţime păr (evantai partea superioară): 5,5 cm