Pensule Gel Unghii

Producători

Oferte speciale

Produse vizualizate

Pensula Gel Unghii cu Capac - Nr.6 (Pensule Profesionale Gel Unghii) Mărește

Pensula Gel Unghii cu Capac - Nr.6 (Pensule Profesionale Gel Unghii)

PGD6-E-Unghii-Visiniu

Pensulele pentru gelul de unghii sunt pensule de calitate superioara, cu par artificial de culoare naturala. Aceasta pensula pentru gel are un maner metalic vopsit in rosu, decorat la baza manerului cu 2 inele gravate.

Pensula Gel Unghii - Nr.6

More details

10.00 RON tax incl.

8.40 RON per 10

Informații

Pensula Gel Unghii cu maner metalic - Nr.6

Pensulele de gel pentru unghii sunt pensule de calitate superioara, cu par artificial de culoare naturala. Aceasta pensula pentru gel are un maner metalic vopsit in rosu, decorat la baza manerului cu 2 inele gravate.

Pensula pentru tehnica in gel este dotata cu un capac metalic pentru o protectie mai mare si pentru o buna intretinere a parului pensulei.

Pensulele de gel sunt de obicei pensule special gandite pentru tehnica in gel - pentru realizarea unei manichiuri in gel. Pensulele pentru gel sunt realizate in mod special pentru tehnica in gel, aceste pensule pot fi utilizate la modelarea gelului, constructia unghiilor din gel sau chiar la aplicarea gelurilor colorate pe unghii.

Pensula pentru gel de față este o pensula eleganta, rafinata care da bine pe masa oricarei manichiuriste.

Varful pensulei de gel este asa cum sunt la majoritatea pensulelor pentru aceasta tehnica in gel, adica drept. Datorita acestui aspect pensula se foloseste cu usurinta atat la modelare cat si la constructie si chiar aplicarea gelului pe unghie. 

Pensula pentru tehnica in gel cu capac metalic - Nr.6

Culoare: Maner Metalic vopsit in Rosu

Click AICI pentru a vedea toata oferta de pensule pentru unghii