Pensule Gel Unghii

Producători

Oferte speciale

Produse vizualizate

Pensula Gel Unghii Nr.4 - Pensule Unghii Maner de Lemn Mărește

Pensula Gel Unghii Nr.4 - Pensule Unghii Maner de Lemn

PGD4-E-Unghii-LemnRed

Pensula Gel Unghii - Nr.4

Pensula unghii pentru tehnica in gel, cu par sintetic de culoare naturala. Pensula se utilizeaza in constructia unghiilor cat si la decorarea unghiilor false. Pensula de gel cu maner de lemn lacuit roscat este o pensula cu un aspect natural,elegant si  rafinat in acelasi timp care da bine pe masa oricarei manichiuriste.

More details

This product is no longer in stock

9.50 RON tax incl.

Informații

Pensula Gel Unghii - Nr.4

Pensula unghii pentru tehnica in gel, cu par sintetic de culoare naturala. Pensula se utilizeaza in constructia unghiilor cat si la decorarea unghiilor false.

Pensula de gel cu maner de lemn lacuit roscat este o pensula cu un aspect natural, elegant si rafinat in acelasi timp da bine pe masa oricarei manichiuriste.. Datorita acestui lucru pensula este foarte usoara si usor de folosit, fara sa oboseasca in vreun fel mana atunci cand se lucreaza timp indelungat.

Pensula vine expediata cu un capacel de protectie pentru par si varf.

Varful pensulei de gel este asa cum sunt la majoritatea pensulelor pentru aceasta tehnica in gel, adica drept. Datorita acestui aspect pensula se foloseste cu usurinta atat la modelare cat si la constructie si chiar aplicarea gelului pe unghie.  

Pensula pentru tehnica in gel - Nr.4

Click AICI pentru a vedea toata oferta de pensule pentru unghii