Pensule Acril Unghii

Producători

Oferte speciale

Produse vizualizate

Pensula Acril - Nr.2 (Pensule Profesionale Acril Unghii) Maner Albastru Mărește

Pensula Acril - Nr.2 (Pensule Profesionale Acril Unghii) Maner Albastru

PA-2MM

Pensula Acril Unghii cu Capac Metalic Albastru - Nr.2

Pensula pentru acril este o pensula de calitate superioara, cu par artificial de culoare naturala. Aceasta pensula pentru acril are un maner deosebit confectionat complect din nichel. Designul si efectul acestei pensule este unul extraordinar.

More details

12.00 RON tax incl.

10.08 RON per 12

Informații

Pensula Acril Unghii cu Capac Metalic Albastru - Nr.2

Pensula pentru acril este o pensula de calitate superioara, cu par artificial de culoare naturala. Aceasta pensula pentru acril are un maner deosebit confectionat din metal vopsit in albastru. Designul si efectul acestei pensule este unul deosebit.

Aceasta pensula de acril este dotata cu un capac de protectie foarte util pentru o buna intretinere a parului pensulei (capac realizat la randul lui din metal vopsit in albastru - se poate observa si din imagine).

Varful pensulei este ascutit, si se foloseste foarte usor pentru constructia unghiilor in acril. Pensula se intretine foarte usor, printr-o curatare atenta de fiecare data.

Pensula de acril din imagine este o pensula foarte eleganta, rafinata care da bine oriunde am fi. Inchisa pensula poate fi transportata oriunde fara a ne pune nici cea mai mica problema in vederea distrugerii in vreun fel a varfului sau a parului.

Pensula unghii pentru tehnica in acril cu capac metalic.

Un aspect modern, in trend, de nota 10.