Paletare si Standuri Exersare

Producători

Oferte speciale

Produse vizualizate

Paletar Expunere si Exersare Spirala - 150 Palete Culoare Naturala Mărește

Paletar Expunere si Exersare Spirala - 150 Palete Culoare Naturala

PALETAR EXPUNERE ȘI EXERSARE SPIRALĂ - 150 PALETE CULOARE NATURALĂ

Paletarele pentru manichiură sunt foarte utile în primul rând pentru expoziții dar și la locul de muncă, deoarece putem expune pe el modele de unghii, picturi pe unghii sau putem expune pur si simplu coduri de culoare pentru lacuri si oje, oferind astfel posibilitatea clientelor sa vada culorile in realitate asa cum sunt ele.

More details

55.00 RON tax incl.

Informații

PALETAR EXPUNERE ȘI EXERSARE ÎN FORMĂ DE SPIRALĂ - 150 PALETE CULOARE NATURALĂ

Paletarele pentru manichiură sunt foarte utile în primul rând pentru expoziții dar și la locul de muncă indiferent care ar fi acesta, intr-un salon sau acasa la noi, deoarece putem expune pe el modele de unghii, picturi pe unghii sau putem expune pur si simplu coduri de culoare pentru lacuri si oje, oferind astfel posibilitatea clientelor sa vada culorile in realitate asa cum sunt ele.

Standul de față este în formă de spirală și are 150 de palete care așteaptă să fie pictate. Acest stand de expunere este confecționat din plexic și are un design inedit sub formă de spirală. Avantajul spiralei este faptul că ocupă loc foarte puțin dacă ne gândim că prezintă 150 de culori.

Culoarea paletelor imită culoarea unghiilor naturale, și sunt confecționate dintr-un plastic special. Standul este prevăzut și cu o talpă din stiplex transparent, foarte elegant cu o grosime de 1 cm. Talpă dă o foarte bună stabilitate standului fără a risca în vreun fel riscul de a se răsturna.

Paletarul este ideal pentru expunerea de modele sau prezentarea nuantelor. 

Numar tipsuri: 150 tipsuri culaore naturala