Sclipici cu Paiete Florescent Glow in Dark Cod SP-Green

ObSESIV
5,50 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
ObSESIV
Cod produs - SKU SP-Green

Descriere

Sclipici cu Paiete Florescent Glow in Dark Cod SP-Green.

Sclipici cu Paiete Glow in Dark, Cod SP-Green, Sclipici Florescent Noaptea

Doriti o experienta unica?

Folositi accesorii nail art Glow in Dark.

Sclipiciul cu paiete Glow in Dark este perfect atunci cand doriti sa faceti senzatie mai ales seara sau noaptea, deoarece aceste accesorii de tip nail art sunt florescente in noapte. Astfel atat timp cat unghiile sunt expuse la o sursa de lumina indiferent ca este naturala sau artificiala, acest sclipici se incarca, iar atunci cand lumina dispare unghiile raman stralucitoare in noapte, vor stralucii intr-o culoare florescenta.

Acest sclipici arata pur si simplu normal pe unghii la lumina, noapte in schimb nebunia isi face loc.  Manichiura cu sclipici Glow in Dark este ideala pentru petreceri in cluburi, concerte şi atunci când avem orice altă fantezie de noapte. Expuse la lumina obscura din discoteca unghiile au o culoare autoluminanta florescenta cu reflexe.

Se poate folosi ușor la modelele pe unghie sau se poate combina cu acryl și gel pentru a efectua diferite decorațiuni ornamentale pe manichiură.

Modalitățile de utilizare a sclipiciului pentru unghii se poate spune că este nelimitată, cea mai mare contribuție avand-o aici fantezia și experiența.

Daca dorim acest sclipici poate fi folosit cu acelasi succes si in cosmetică sau make-up.

Sclipiciul este sub forma de pulbere fina cu paiete, în cutiuta.

Culoare: Verde

Cod: SP-Green

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review