LOTIUNI EPILARE

Producători

Oferte speciale

Produse vizualizate

Ulei pentru Masaj cu Extract de Lamaie - 500ml Mărește

Ulei pentru Masaj cu Extract de Lamaie - 500ml

Ulei pentru masaj cu Limone - 500ml

Uleiul din lamaie pentru masaj este un ulei foarte delicat, usor absorbabil si foarte bine tolerat de orice tip de piele. In acelasi timp uleiul este foarte util si pentru eventualele probleme dermatologice de pe piele, pentru unele eczeme, pentru pielea cu tendinta de imbatranire si chiar pentru inflamatiile articulare. 

More details

34.00 RON tax incl.

Informații

Ulei pentru masaj cu Limone - 500ml

Uleiul din lamaie pentru masaj este un ulei foarte delicat, usor absorbabil si foarte bine tolerat de orice tip de piele. 

Acest ulei pentru masaj este un ulei mineral de foarte inalta calitate imbogatit cu ulei esential pentru un efect maxim de relaxare. 

In acelasi timp uleiul este foarte util si pentru eventualele probleme dermatologice de pe piele, pentru unele eczeme, pentru pielea cu tendinta de imbatranire si chiar pentru inflamatiile articulare. 

Uleiul de masaj cu lamaie are multiple proprietati. 

Prin masarea zonelor afectate de celulita poate ajuta real la combaterea ei, de asemenea imbunatateste circulatia sangelui pe suprafetele masate si are o puternica proprietate de energizare.

Masajul este una dintre cele mai populare metode de utilizare a uleiurilor esentiale.

Uleiul pentru masaj cu extract de lamaie, are un factor ridicat de alunecare, ceea ce inseamna ca se aplica o cantitate mica de ulei pentru masarea zonelor dorite. 

Nu este necesar si nici nu indicam indepartarea ueliului prin spalare dupa masaj pentru o absorbtie completa si de durata a uleiului aplicat.

Uleiul pentru masaj cu extract de limone poate fi folosit si pentru indepartarea resturilor de ceara dupa epilat, dar si ca ulei hidratant si revigorant post epilator.

Gramaj: 500ml

Producator: HOLIDAY

Produs si imbuteliat in ITALIA.