LOTIUNI EPILARE

Producători

Oferte speciale

Produse vizualizate

Ulei Dupa Epilare din Extract de Migdale - 500ml Mărește

Ulei Dupa Epilare din Extract de Migdale - 500ml

UE-MIGDALE500

Ulei post epilare pentru uz profesional.

Uleiul dupa epilare de migdale, este un ulei foarte fin care are mai multe proprietati si efecte benefice cum ar fi, emolierea epidermei dupa epilare, o buna hidratare si relaxare a pielii lasand-o mult mai delicata cu un aspect catifelat.

Gramaj: 500ml

More details

35.00 RON tax incl.

29.41 RON per 35

Informații

Ulei post epilare pentru uz profesional.

Uleiul dupa epilare din migdale, este un ulei foarte fin care are mai multe proprietati si efecte benefice cum ar fi, emolierea epidermei dupa epilare, o buna hidratare si relaxare a pielii lasand-o mult mai delicata cu un aspect catifelat.

Uleiul de Migdale post epilator are proprietati hidratante si de lubrefiere excelente impiedicand uscarea pielii si evitand situatiile critice in care pielea poate ajunge chiar sa crape si sa se descuameze. 

Uleiul de Migdale este sursa bogata de vitamina E, iar utilizarea sa regulata va reduce pana la eliminare ridurile lasandu-ti tenul mai tanar si mai frumos

Uleiul de Migdale dupa epilare este unul dintre cei mai buni ingredienti ce te poate ajuta in inversarea si prevenirea semnelor de imbatranire ale pielii. Alte semne comune ale imbatranirii asupra carora uleiul are un efect benefic sunt cicatricile, petele de varsta si pielea flasca, care pot fi eliminate prin masarea regulata cu acest Ulei de Migdale.

Uleiul de epilat este foarte util la indepartarea resturilor de ceara de pe piele dar si la stimularea si relaxarea suprafetelor epilate. Uleiul post epilat este un ulei non gras, care curata delicat piele, lasand-o hidratata, curata si catifelata in acelasi timp.

Mod de utilizare:

Dupa epilare, se aplica acest ulei pe zona tratata, se maseaza usor indepartandu-se in acelasi timp toate urmele de ceara, pana la absorbtia completa a produsului (a uleiului post epilat).

Uleiul post epilare cu azulene si trandafir poate fi folosit cu succes si ca ulei de masaj.

Propritati:

- Emolient

- Aspect catifelat

- Hranitor si calmant

- Impotriva vergeturilor si altor aspecte ale imbatranirii de pe piele

Gramaj: 500ml

Producator: CRS *****

Produs si imbuteliat in ITALIA.