Lichide Diverse

Producători

Oferte speciale

Produse vizualizate

Lipici folie transfer unghii - Adeziv pentru fite ornamentale unghii Mărește

Lipici folie transfer unghii - Adeziv pentru foite ornamentale unghii

Adeziv pentru folii de transfer - este un lipici special pentru aplicarea si decorarea unghiilor cu folii de transfer sau foite ornamentale.

In prima faza a aplicarii lipiciul are o consistenta alb laptoasa. Asteptam sa se usuce aproximativ 30 secunde, moment in care lipiciul isi pierde culoarea initiala, devenind transparent. Dupa uscarea lipiciului, se poate aplica folia de transfer pe unghie.

More details

10.00 RON tax incl.

Informații

Adeziv pentru folii de transfer - este un lipici special pentru aplicarea si decorarea unghiilor cu folii de transfer sau foite ornamentale.

Mod de utilizare:

Se aplica pe unghia naturala sau falsa curatata in prealabil (inaintea gelului luciu), un strat subtire de adezivi (lipici folie unghii) in forma dorita, adica pe toata suprafata unghiei sau sub forma unui anumit model.

In prima faza a aplicarii lipiciul are o consistenta alb laptoasa. Asteptam sa se usuce aproximativ 30 secunde, moment in care lipiciul isi pierde culoarea initiala, devenind transparent. Dupa uscarea lipiciului, se poate aplica folia de transfer pe unghie. De retinunt este faptul ca folia se aplica cu modelul in sus, se apasa pe unghiei, dupa care se indeparteaza folia cu o miscare rapida. Folia ornamentala cu model va ramane lipita pe unghie exact in forma in care a fost aplicat lipiciul.

Dupa finalizare (daca se doreste se mai poate interveni cu vopsea acrilica), daca doriti se poate sigila cu un gel pentru luciu, astfel folia rezistand mai mult timp pe unghii si stralucind mai frumos.

Gramaj: 8ml