Lichide Diverse

Producători

Oferte speciale

Produse vizualizate

Actona Royal Femme 100 ml Mărește

Acetona Royal Femme 90 ml

R-A90ML

Acetona - un solvent indispensabil indepartatii ojei semipermanente de pe unghii. Acest dizolvant indeparteaza lacul semipermanent de pe unghii, cu ajutorul unui dischete sau a unui burete special.

More details

10.00 RON tax incl.

8.40 RON per 10

Informații

Acetona este un solvent indispensabil dizolvari ojei semipermanente de pe unghii.i. Acetona ajuta la dizolvarea resturilor de acril sau ojei semipermanente de pe patul unghiei. Pe o bucata de tampon, se pune acetona, dupa care se aplica pe deget si se tine 10-15 minute apasat. Se repeta procedura pana obtineti efectul dorit.

Acetona Royal Femme este pentru uz profesional.

Ingrediente: Acetona Extra - puritate 99,75%

Lichid incolor cu miros dulceag în concentrații mai ridicate înțepător, ușor inflamabil, în combinație cu aerul formează un amestec explosiv. Se dizolvă în orice proporție cu apa și majoritatea solvenților.

 

Acetona este folosită ca substanță cu ajutorul căreia se extrage rășina, lipidele, uleiurile, colofoniul, acetatul de celuloză ca și în cosmetică pentru înlăturarea lacului de pe unghii.

Acetona (propanona) este un lichid incolor cu miros caracteristc, fiind utilizat ca solvent organic și ca reactant în o serie de procese de termoliză și reacții de sinteză în chimia organică. Ea face parte din grupa cetonelor. Caracteristic pentru structura acetonei este gruparea carbonilică de care se leagă două grupări metil.