Lacuri manichiura french

Producători

Oferte speciale

Produse vizualizate

Lac de unghii french 011 - Lacuri manichiura french (Lacuri french) Mărește

Lac de unghii french 011 - Lacuri manichiura french (Lacuri french)

BELL-FRENCH 11

BELL - Define Beauty a creat o gama de oja speciala pentru manichiura french, pentru a evidentia si a pune in valoare frumusetea unghiilor. 

Lacurile french au un luciu spectaculos - oglinda cu un aspect perlat si o textura transparenta de calitate. Aceste lacuri oferă unghiilor un aspect sofisticat, foarte frumos.

More details

7.00 RON tax incl.

5.88 RON per 7

Informații

Lac de unghii French - Lacuri pentru manichiura french

BELL - Define Beauty a creat o gama de oja speciala pentru manichiura french, pentru a evidentia si a pune in valoare frumusetea unghiilor.

Lacurile pentru manichiura french de la Bell sunt lacuri rezistente cu o culoare stralucitoare si cu un timp de uscare redus. Aplicarea pe unghie este foarte usoara datorita consistentei fluide (nu este vascoasa), rezultatul fiind o culoare plina, fara dungi inestetice.

Culorile sunt discrete, elegante cu bun gust, se pot folosi pentru manichiura french pentru care au si fost create, sau se pot folosi si pentru o manichiura clasica (normala).

Lacurile de unghii french BELL Defines Beauty, sunt lacuri care protejeaza unghiile datorita compozitiei, si evidentiaza mainile printr-o eleganta specifica unghiilor franch.

Lacurile french au un luciu spectaculos - oglinda cu un aspect perlat si o textura transparenta de calitate.

Aceste lacuri oferă unghiilor un aspect sofisticat, foarte frumos.

Culorile pot diferi foarte putin de poza! (sunt mult mai frumoase in realitate)

Gramaj: 11,5 gr.

Cod: 011

Culoare: Roz Laptos Semitransparent