Lacuri manichiura french

Producători

Oferte speciale

Produse vizualizate

Lac de unghii french 02 - Lacuri manichiura french Mărește

Lac de unghii french 02 - Lacuri manichiura french

BELL - Define Beauty a creat o gama de oja speciala pentru manichiura french, pentru a evidentia si a pune in valoare frumusetea unghiilor. 

Lacurile french au un luciu spectaculos - oglinda cu un aspect perlat si o textura transparenta de calitate. Aceste lacuri oferă unghiilor un aspect sofisticat, foarte frumos.

More details

This product is no longer in stock

7.00 RON tax incl.

Informații

Lac de unghii French - Lacuri pentru manichiura french

BELL - Define Beauty a creat o gama de oja speciala pentru manichiura french, pentru a evidentia si a pune in valoare frumusetea unghiilor.

Lacurile pentru manichiura french de la Bell sunt lacuri rezistente cu o culoare stralucitoare si cu un timp de uscare redus. Aplicarea pe unghie este foarte usoara datorita consistentei fluide (nu este vascoasa), rezultatul fiind o culoare plina, fara dungi inestetice.

Culorile sunt discrete, elegante cu bun gust, se pot folosi pentru manichiura french pentru care au si fost create, sau se pot folosi si pentru o manichiura clasica (normala).

Lacurile de unghii french BELL Defines Beauty, sunt lacuri care protejeaza unghiile datorita compozitiei, si evidentiaza mainile printr-o eleganta specifica unghiilor franch.

Lacurile french au un luciu spectaculos - oglinda cu un aspect perlat si o textura transparenta de calitate.

Aceste lacuri oferă unghiilor un aspect sofisticat, foarte frumos.

Culorile pot diferi foarte putin de poza! (sunt mult mai frumoase in realitate)

Gramaj: 11,5 gr.

Cod: 02

Culoare: Alb cu accente de crem-roziu foarte pale - transparent - laptos