Lacuri magnetice

Producători

Oferte speciale

Produse vizualizate

Oja magnetica - QM003 Fuchsia/Mov (Lac magnetic) Mărește

Magnet modelare pentru Lacuri / Oje Magnetice

MAGNET

Magnetul pentru modelare este un instrument indispensabil lacurilor sau ojelor magnetice. Este important, sa pastram cat mai fix magnetul deasupra unghiei cu oja, la o distanta de 3-5mm. Nu atingeti cu magnetul suprafata unghiei cu lac aplicat. Pastram magnetul in jur de 20 secunde nemiscat deasupra unghiilor, pana cand se transfera modelul configurat pe unghie.

More details

5.00 RON tax incl.

4.20 RON per 5

Informații

Magnetul pentru modelare este un instrument indispensabil lacurilor sau ojelor magnetice. Magnetul se foloseste inainte de uscarea ojei magnetice. Este important, sa pastram cat mai fic magnetul deasupra unghiei cu oja, la o distanta de 3-5mm. Nu atingeti cu magnetul suprafata unghiei cu lac aplicat. Pastram magnetul in jur de 20 secunde nemiscat deasupra unghiilor, pana cand se transfera modelul configurat pe unghie.

SFATURI: 

  • Daca folositi tipuri de magneti cu modele configurate diferit sau alte obiecte magnetice din jurul casei, puteti obtine directii diferite ale modelelor sau se creeaza tot felul de modele ciudate.
  • Datorita consistentei mai vascoase, lacul magnetic pot fi folosite cu succes si pentru stampile. Nu este foarte recomandat insa acest lucru deoarece este mult mai scump decat  lacul special pentru stampile.
  • Nu incercati sa aplicati un al doilea strat de lac o data ce ati folosit magnetul. Cel mai probabil, unghiile se vor transforma intr-o pata mare de cerneala neagra, fiind nevoite  sa o luati de la inceput.