INCALZITOARE CEARA

Producători

Oferte speciale

Produse vizualizate

Incalzitor Ceara 3 Cartuse (Incalzitor Ceara Triplu) Mărește

Incalzitor Ceara 3 Cartuse (Incalzitor Ceara Triplu)

Incălzitorul poate fi folosit şi individual pentru un singur cartuş cu ceara de 100 ml, având buton de acţionare pentru fiecare cartuş în parte. Fiecare recipient este dotat cu o fantă gradată prin care se poate vizualiza cantitatea de ceara care a mai ramas. Aparatul de ceara, incălzeşte şi menţine în mod constant cartuşul cu ceara la temperatura optimă.

Garantie - 1 an

More details

159.00 RON tax incl.

Informații

Incalzitor Ceara 3 Cartuşe - Încălzitor Ceară Triplu

Incălzitorul poate fi folosit şi individual pentru un singur cartuş cu ceara de 100 ml, având buton de acţionare pentru fiecare cartuş în parte. Se poate folosi atât cartuş de ceară cu aplicator lat cât şi cartuş de ceara cu aplicator îngust.

Fiecare recipient este dotat cu o fantă gradată prin care se poate vizualiza cantitatea de ceara care a mai ramas. Aparatul de ceara, incălzeşte şi menţine în mod constant cartuşul cu ceara la o temperatura optimă pentru a putea epila.

Avantajul acestui încălzitor de ceară, este economisirea timpului, deoarece poate încălzi simultan toate cele trei cartuse cu ceara.

Mod de utilizare:

Se introduce cartuşul cu ceară în interiorul încălzitorului , se lasă la încălzit ceara timp de 30-40 min. înainte de folosinţă. Se aplică ceara în sensul de creştere a firelor de păr, dupa care se aplică banda strip şi se trage în sensul opus creşterii firelor de păr. Procedura poate fi repetată, dar nu mai mult de 2-3 ori, pentru a nu se irita pielea.

Dupa folosirea încălzitorului de ceară, este recomandat a se curăţa aparatul cu ulei dupa epilat, pentru a nu rămâne lipicios aparatul.

Garanţie - 1 an