INCALZITOARE CEARA

Producători

Oferte speciale

Produse vizualizate

Incalzitor Ceara Epilat - Aparat Ceara Mărește

Incalzitor Ceara Epilat - Aparat Ceara cu Cartus

IC-1ALBASTRU

Incalzitor pentru un cartus cu ceara de 100 ml.Se poate folosi atat cartus de ceara cu aplicator lat si cartus de ceara cu aplicator ingust.Aparatul de ceara , incalzeste si mentine in mod constant cartusul cu ceara la o temperatura optima pentru a putea pila.

Garantie - 1 an

More details

28.00 RON tax incl.

23.53 RON per 28

Informații

Incalzitor pentru un cartus cu ceara de 100 ml. Se poate folosi atat cartus de ceara cu aplicator lat si cartus de ceara cu aplicator ingust.Aparatul de ceara , incalzeste si mentine in mod constant cartusul cu ceara la o temperatura optima pentru a putea pila.

Mod de utilizare: Se introduce cartusul cu ceara in interiorul incalzitorului , se lasa la incalzit ceara timp de 30-40 min inainte de a folosi aparatul.Se aplica ceara in sensul de crestere a firelor de par, dupa care se aplica banda strip si se trage in sensul opus cresterii firelor de par.Procedura poate fi repetata, dar nu mai mult de 2-3 ori, pentru a nu se irita pielea.

Dupa folosirea incalzitorului de ceara, este recomandat a se curata aparatul cu ulei dupa epilat, pentru a nu ramane lipicios aparatul.

Garantie - 1 an