Geluri Termocrom

Producători

Oferte speciale

Produse vizualizate

Gel Colorat Termocrom U-L - Ultramarin to Liliac ( Geluri colorate termo) Mărește

Gel Colorat Termocrom U-L - Ultramarin to Liliac ( Geluri colorate termo)

In ce constau unghiile termocrome sau termo? Culoarea acestor geluri isi schimba culoarea sau nuanta in functie de temperatura. Ca si mod de lucru, gelurile termo se aplica in strat subtire pentru un efect cat mai rapid la schimbarea temperaturii mediului inconjurator (pigmentarea este foarte intensa, de aceea nu trebuie sa ne facem probleme pentru acoperire - este suficient un singur strat).

More details

25.50 RON tax incl.

Informații

GELURI COLORATE UNGHII THERMO - GELURI COLORATE UNGHII TERMO - GELURI COLORATE UNGHII TERMOCROM

Geluri TERMO - aceasta este denumirea unui produs relativ nou in industria unghiilor si a manichiurii. In ce constau unghiile termocrome sau termo? Culoarea acestor geluri isi schimba culoarea sau nuanta in functie de temperatura. 

Densitatea acestor geluri este normala (adica medie), se lucreaza foarte usor cu ele avand ca si caracteristica principala auto-nivelarea.

Pigmentii sunt foarte puternici, in nuante extravagante uneori, stridente sau potolite alteori, in ansamblu foarte interesante (nu uitam ca variatia culorile si nuantelor din gelurile termocrome depind in acelasi timp de schimbarile termice). Gradul de acoperire este unul foarte ridicat datorita pigmentarii puternice (mentionam ca, cantitatea de pigment este mai ridicata decat la gelurile clasice).

Gelurile colorate termo SunShine collection, vin in nuante stralucitoare si intense putand fi folosite atat pentru realizarea unei manichiurii clasice, cu french colorat sau pentru pictura. Gelurile termocrome pentru unghii se pot folosi atat in manichuira cu gel uv cat si in tehnica cu acril, pe unghiile naturale sau pe unghiile false. Un efect mai special il obtinem la folosirea gelului pe toata suprafata unghiiei, deoarece suprafata acoperita este mai mare si astfel efectul termo este mult mai vizibil, obtinundu-se la un momendat chiar un degradeu intre cele doua culori. Aceste geluri termo isi schimba nuanta asa cum am mentionat si mai sus in functie de temperatura mediului in care stam., adica atunci cand schimbam mediul mai rece cu unul mai cald (la o temperatura de aproximativ 30 - 31 grade) nunata gelului de pe unghie se schimba intr-o culoare diferita - de exemplu daca unghiile noastre sunt de culoare portocaliu rosiatic atunci cand stam la soare vara, in momentul in care schimbam mediul introducand mainile in apa unde temperatura scade, ele devin galbene.

Ca si mod de lucru, gelurile termo se aplica in strat subtire pentru un efect cat mai rapid la schimbarea temperaturii mediului inconjurator (pigmentarea este foarte intensa, de aceea nu trebuie sa ne facem probleme pentru acoperire - este suficient un singur strat).

Expunerea la uscare in lampa UV este de 2 min. - maxim 3 min., iar in lampa LED aproximativ 30 sec.

Gramaj: 5ml

Cod: U-L

Culoare: ULTRAMARIN - LILIAC (Din Albastru Ultramarin se transformă în Mov Liliac)

Fabricat in Germania