30%
  • Geluri Colorate Anna Nails 543 - Gel Color UV Unghii - Img 1
  • Geluri Colorate Anna Nails 543 - Gel Color UV Unghii - Img 2

Geluri Colorate Anna Nails 543 - Gel Color UV Unghii

ANNA Nails
8,40 RON (TVA inclus) 12,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
ANNA Nails
Cod produs - SKU GC-ANNA-543

Descriere

Gel Color Anna Nails - Geluri Unghii Profesionale de la Anna Nails

Gelurile Colorate Anna Nails este o gama de geluri color profesionale pentru unghii, de o calitate foarte buna. Gelurile Anna Nails au o vascozitate medie, si conţin o cantitate mare de pigmenţi măcinaţi foarte fin, fapt care are ca rezultat o putere de acoperire bună, fără a avea vreo pierdere de culoare. Folosirea acestor geluri color uv este foarte simplă datorită acestei puteri mari de acoperire, putând fi utilizate cu uşurinţă chiar de manichiuristele care se află la început de drum, cu mai puţină experienţă. 

Ingredientele utilizate la crearea acestor geluri sunt foarte bune şi atent selecţionate pentru a oferii unghiilor o sănătate cât mai corespunzătoare.  

Compoziţia gelurilor color Anna Nails permite spre bucuria utilizatorilor combinarea cu alte nuanţe fără a se dizolva sau fără a se compromite în vreun fel aspectul lor. Aplicarea se face atât pe unghiile naturale cât şi pe unghiile false, atât pentru colorarea unghiilor în manichiură cât şi pentru decorarea unghiilor în funcţie de fantezie.

Aşa cum sa amintit şi mai sus, gelurile au o bună acoperire, în cazul însă în care dorim o nuanţă mult mai puternică sau mai accentuată, se recomandă aplicarea gelului in 2 straturi.

Dacă doriţi să va bucuraţi sau să oferiţi bucurie clientelor d-voastre printr-o cromatică deosbită, prin culori vii, durabilitate şi stralucire, vă recomandăm cu încredere folosirea gelurilor colorate de la Anna Nails. În general gama de geluri color Anna Nails acoperiră o mare parte a spectrului cromatic - puteţi regasii aici geluri color mate, geluri colorate cu sclipici, geluri color cu glitter, într-o gama diversificată de culori vii, pastelate şi în primul rând inedite, speciale la fel cum este fiecare femeie.

Recomandăm cu încredere Gelurile Colorate Anna Nails din Magazinul Online www.obsesiv.ro

Gramajul gelurilor colorate Anna Nails este de 5 gr.

Culorile sunt reale (făcute de noi), iar nuanţele pot diferii foarte puţin de poză datorită calibrării diferite a monitoarelor. 

Gramaj: 5 gr.

Timp de uscare: 3 min.

Cod Culoare: 543

Culoare: ORGANIC NATURE - PEARL SIDEF (Galben Mustar) Gel Color Sidefat

Geluri Colorate - Anna Nails

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review