Geluri Color Premium Line

Producători

Oferte speciale

Produse vizualizate

Geluri Color, Exclusive Nails Premium Line, Cod EP64G Mărește

Geluri Color, Exclusive Nails Premium Line, Cod EP65G

EP65G

Geluri Color, Exclusive Nails Premium Line, Cod EP65G.

Gama de geluri Premium Line de la Exclusive Nails aduce un element nou in compozitia gelului, numit Thixotropia. Acest element nou ajuta compozitia gelului sa reactioneze in mod diferit, in functie de sarcinile mecanice exercitate asupra lui.

Gelurile Premium Line Exclusive Nails sunt geluri profesionale de calitate superioara.

Cod: EP65G

More details

21.00 RON tax incl.

Informații

Geluri Color, Exclusive Nails Premium Line, Cod EP65G

Gelurile Premium Line de la Exclusive Nails este o gama de geluri profesionale de calitate superioara.

Aceasta noua gama aduce un element nou in compozitia gelului, numit "Thixotropie". Acest nou element ajuta gelul sa reactioneze in mod diferite in functie de sarcinile mecanice care sunt exercitate asupra lui. 

Thixotropia reprezinta scaderea vascozitatii gelului atunci cand exercitam presiune asupra lui cu pensula. Acest lucru inseamna ca gelul devine mai lichid atunci cand il intindem pe unghie cu pensula, iar atunci cand ridicam pensula de pe unghie el isi schimba consistenta, devenind mai vascos sau mult mai stabil pe unghie (practic dispare orice risc de scurgere).  

Ingredientele folosite in compozitie sunt de asemenea premium, gelurile color premium line respectand directivele GMP (Good Manufacture Practice)

Aceste certificate GMP garanteaza calitatea premium a produsului si a faptului ca acesta respecta reguli esentiale in ceea ce priveste calitatea lui pe tot parcursul procesului de productie.

Expunerea la lumina UV este de 2 min.

Cod: EP65G

Gramaj: 5ml