Gel Lac ONE STEP - EXCLUSIVE NAILS

Producători

Oferte speciale

Produse vizualizate

Gel Lac One Step, Exclusive Nails, Cod 23, Oja Semipermanenta 3 in 1 One Step, Culoare Light Purple Mărește

Gel Lac One Step, Exclusive Nails, Cod 23, Oja Semipermanenta 3 in 1 One Step, Culoare Light Purple

Gel Lac ONE STEP - EXCLUSIVE NAILS - Ojă Semipermanentă 3 în 1 One Step

Gelurile Lac monofazice de la Exclusive Nails reprezintă cea mai nouă inovaţie a anului 2014 de pe piaţa de specialitate. Vorbim acum despre un gel lac de unghii sau o ojă semipermanentă care nu mai necesită o bază, degresare, top coat, cleaner sau finish.

Cod: 23

Culoare: Light Purple

More details

This product is no longer in stock

25.00 RON tax incl.

Informații

Gel Lac ONE STEP - EXCLUSIVE NAILS - Ojă Semipermanentă 3 în 1 One Step

Gelurile Lac monofazice de la Exclusive Nails reprezintă cea mai nouă inovaţie a anului 2014 de pe piaţa de specialitate. Vorbim acum despre un gel lac de unghii sau o ojă semipermanentă care nu mai necesită o bază, degresare, top coat, cleaner sau finish. De acum manichiura nu va mai fi deloc o problemă, realizarea unghiilor cu acest gel lac se efectuează într-un timp foarte scurt eliminând din demers operaţiile amintit mai sus, dar cu un efect extraordinar, de durată până la 3-4 saptămâni. 

Uscarea lacului se face în lampă aşa cum ne-am obişnuit la oja semipermanentă clasică. 

Avantajul major al gelului lac ONE STEP este faptul că acest lac este un lac 3 în 1, dispărând alte operaţii premergătoare de degresare, lac bază, top coat sau cleaner, dar nu este singurul avantaj. Mai putem enumera şi alte avantaje cum ar fi uscarea şi realizarea foarte rapidă a manichiurii, pigmentarea puternică a lacurilor eliminând din aplicări (este suficient 1 aplicare - maxim 2) şi nu în ultimul rând nu necesită fixare.

Oja Semipermanentă ONE STEP este o ojă delicată prin natura ei, nefiind necesar o pilire accentuată pe unghiilor ci doar o pilire la nivel de buffer. Durabilitatea este una îndelungată 3-4 săptămâni iar ca şi dificultate de aplicare vorbim despre UN SINGUR PAS, uităm de gelul bază, de acoperire sau fixare.

 

Mod de aplicare:

1. Pregătim unghiile printr-o pilire foarte delicată şi fină cu un buffer

2. Aplicăm stratul de ojă semipermanentă ONE STEP de la Exclusive Nails, apoi expunem unghiile în Lampa LED 30 sec. sau în Lampa UV Clasică de 36Watt (4 neoane) timp de 120 sec. (2 min.). Dacă dorim să aplicăm un al doilea strat o facem după uscarea primului.

3. Ne bucurăm de manichiura obţinută. Nu mai necesită nici un alt pas. Practic după primele 2 puncte de sus manichiura cu Gel Lac ONE STEP Exclusive Nails este finalizată complect.

 

Îndepărtarea acestul gel lac One Step se face la fel de simplu. Înlăturăm foarte puţin din stratul de Gel Lac ONES STEP pentru a permite soluţiei speciale Soak Off să intre în stratul de gel lac aplicat. După acestă operaţie lăsăm unghia la înmoiat aproximativ 5-10 min. în Soak Off sau Acetonă. După ce au trecut aceste minute putem îndepărta gelul lac de pe unghii foarte uşor cu ajutorul unei spatule sau a unui instrument unghii.

 

Avantajele Lacului Gel ONE STEP:

- Nu este necesar aplicarea stratului de bază sau de acoperire

- Nu necesită 3 - 4 straturi ci maxim 2 straturi

- Nu n ecesită bază, top coat, degresare sau cleaner

- Rezistenţă mare în timp 3-4 săptămâni fără pierderea luciului şi fără decolorare

- Uscare în Lampă UV - 120 sec. sau Lampă LED - 30 sec.

- Înlăturarea gelului lac One Step nu necesită pilirea ughiilor

Gel Lac ONE STEP - Exclusive Nails

Cod: 23

Culaore: LIGHT PURPLE (Mov Deschis)

Gramaj: 5ml