Folie Unghii

Producători

Oferte speciale

Produse vizualizate

Folie decorativa unghii - Mettalic Ceruleum sky Mărește

Folie decorativa unghii - Mettalic Ceruleum sky

Aceste folii ornamentale pentru unghii se pot aplica sub forma de modele nonfigurative, french clasic sau chiar aplicate pe toata suprafata unghiei, efectul este unul garantat, cu totul deosebit.

Mentionam ca stralucirea conferita de foliile de transfer, jocul, irizarile si reflexele de culori rezultate din aplicarea acestor folii, nu pot fi obtinute cu nici un alt element de decor.

More details

This product is no longer in stock

3.00 RON tax incl.

Informații

Folie de transfer pentru decorarea unghiilor naturale sau false. Aceste folii ornamentale pentru unghii se pot aplica sub forma de modele nonfigurative, french clasic sau chiar aplicate pe toata suprafata unghiei, efectul este unul garantat, cu totul deosebit.

Mentionam ca stralucirea conferita de foliile de transfer, jocul, irizarile si reflexele de culori rezultate din aplicarea acestor folii, nu pot fi obtinute cu nici un alt element de decor.

Lungimea folie: 115-120 cm

Latime folie: 3,8 cm

Model: Folie decorativa - Mettalic Ceruleum Sky (Albastru Ceruleum Metalic)

Mod de utilizare:

1. Asiguarti-va ca unghiile sunt curate si uscate

2. Aplicati Top & Base Coat sau un lac colorat. Lasati lacul sa se usuce foarte bine. Folia nu are aderenta pe unghia naturala. Intotdeauna aplicati un lac sau Top & Base Coat

3. Aplicati adezivul special pentru folie. Puteti aplica adezivul pe toata unghia sau portiuni din unghie depinde de model sau design. Lasa-ti sa se usuce, apoi inlaturati surplusul de lipici din jurul unghiei.

4. Aplicati folia cu modelul in sus.

5. Aplicati folia pe unghie folosind instrumente speciale (betisor de trandafir sau instrument de cuticule). Asigurati-va ca folia este lipita pana in marginea unghiei.

6. Inlaturati folia de transfer, modelul ramanand complet pe unghie

7. Aplicatu un strat de Top & Base Coat sau lac incolor, iar a doua zi se mai aplica un strat

8. Nu uitati sa curatati varful unghiei dupa care protejati-l cu un strat de lac incolor sau Top & Base Coat

9. Bucurati-ve de unghiile pe care le-ati obtinut!