MAKEUP

Producători

Oferte speciale

Produse vizualizate

Fond de Ten BB Cream 04 - VANILIE - Fon de Ten Me Now Generation II Mărește

Fond de Ten BB Cream 04 - VANILIE - Fon de Ten Me Now Generation II

FON DE TEN BB CREAM cu PARFUM DE LEVĂNȚICĂ

Fondul de ten BB CREAM de la "Me Now Generation II" este o formulă nouă pentru toate tipurile de piele. Fondul de ten cu parfum de vanilie funcționează ca o cremă hidratantă, ca un primer, bază sau chiar tratament. Conferă în același timp o textură ușoară pielii și foarte naturală.

COD: 04 VANILIE

More details

This product is no longer in stock

14.90 RON tax incl.

Informații

FON DE TEN BB CREAM cu PARFUM DE VANILIE

Fondul de ten BB CREAM de la "Me Now Generation II" este o formulă nouă pentru toate tipurile de piele.

Ce aduce în plus aceste fonduri de ten?

În primul rând sunt înobilate cu parfumuri naturale care impregnează pielea lasând un iz proapspăt în urma noastră.

Fondul de ten cu parfum de vanilie restabilește moliciunea și catifelarea pielii oferind confortul cuvenit pielii. Acest fond de ten este infusat cu 100% filtre minerale naturale și cu tocopherol anti-radical. Tocoferolul este vitamina E sintetizată din surse naturale. Proprietățile tocoferolului sunt de a repara pielea, de ai oferii elasticitate, este un antioxidant și un foarte bun protector celular.

Fondul de ten cu parfum de vanilie ajută la protejarea pielii de razele UVB, UVA și poluare. Razele UVA reprezintă 95% din razele ultraviolete care ating suprafața pământului, acestea trec prin nori, sticlă și epidermă. Spre deosebire de razele UVB, ele nu cauzeaza durere dar pătrund adânc în piele, ajungaând la celulele dermei. În timp acestea pot deteriora celulele. Fondul de ten cu parfum de vanilie este cu protecție la aceste raze.

Fondul de ten cu vanilie de la Me Now Generation II funcționează ca o cremă hidratantă, ca un primer, bază sau chiar tratament. Conferă în același timp o textură ușoară pielii și foarte naturală.

Marca: Me Now Generation II

Cod: 04 - Parfum de VANILIE

Gramaj: 38ml