MAKEUP

Producători

Oferte speciale

Produse vizualizate

Trusa machiaj profesionala-183 culori (Trusa farduri cosmetica) Mărește

Trusa machiaj profesionala-183 culori (Trusa farduri cosmetica)

Trusa profesionala machiaj - 183 de culori si nuante diferite

Culorile si nuantele sunt foarte frumoase, curate si intense. Pigmentii sunt de foarte buna calitate si dureaza intreaga zi. (bulinele de culoare sau capsulele sunt rezistente si consistente - adica nu se crapa si nici nu se sparg foarte usor)

More details

89.00 RON tax incl.

Informații

Trusa profesionala machiaj - 183 de culori si nuante (2 palete x 84 culori şi 1 paletă x 15 culori)

Culorile si nuantele sunt foarte frumoase, curate si intense. Pigmentii sunt de foarte buna calitate si dureaza intreaga zi. (bulinele de culoare sau capsulele sunt rezistente şi consistente - adica nu se crapa si nici nu se sparg foarte usor)

Paleta de culori este una diversificata - culori sidefate, stralucitoare sau intense, pretabile oricarui tip de machiaj. Datorită pigmenţilor de calitate, ingrdientelor persistente în timp şi nuanţelor puternice, machiajul care se realizează cu ajutorul acestei truse de machiaj, este un machiaj de calitate si bun gust. 

Trusa de machiaj cu 183 de culori poate fi folosite la machiaje de zi, machiaje de seară, machiaj smoky-eyes, machiaj de nuntă, şi orice tip de machiaj profesional sau artistic. 

Trusa de make-up este cât se poate de simplă şi la îndemâna oricui, un design elegant si de efect, iar modul de prezentare este la fel foarte simplu si uşor de utilizat - 2 casete a câte 84 de culori şi nuanţe diferite fiecare + 1 casetă acu 15 culori la fel nuanţe diferite.

Menţionăm că trusa este ambalată într-o cutie de carton care la rândul ei este introdusă intr-o pungă cu bule de aer (punga cu bule originală) - ceea ce faciliteaza un transport in siguranta fara nici n fel de evenimente neplacute.

Vă recomandăm cu încredere trusa de machiaj cu 183 de culori şi nuanţe diferite.