MAKEUP

Producători

Oferte speciale

Produse vizualizate

Mascara - Rimel gene cu pieptene Music Flower Mărește

Mascara - Rimel gene cu pieptene Music Flower

Prin compozitia sa Mascara MUSIC FLOWER, confera un volum uimitor 3D si o culoare intensa pentru un timp indelungat. Cu ajutorul pieptenului dozarea este optima, rimelul fiind intins pe fiecare geana, ca rezultat genele avand un volum mai sporit.

Formula folosita de este una cremoasa pentru o mai buna alungire si indesire, pieptenele separand si alungind inacelasi timp genele, cu pana la +60%.

More details

24.00 RON tax incl.

Informații

Mascara - Rimel Gene cu Pieptene MUSIC FLOWER

Aplicator rimel multi-pieptene expres.

Mascara de la MUSIC FLOWER este un mascara flexibil si foarte precis, rolul pieptenelui avand rolul de a indesii genele de la radacina. Fetele plane ale pieptenelui depun practic cantitatea optima de mascara la radacina genelor pentru o privire subliniata dintr-o clipire.

Prin compozitia sa Mascara EYE MAKEUP de la MUSIC FLOWER, confera un volum uimitor 3D si o culoare intensa pentru un timp indelungat. Cu ajutorul pieptenului dozarea este optima, rimelul fiind intins pe fiecare geana, ca rezultat genele avand un volum mai sporit.

Formula folosita de MUSIC FLOWER este una cremoasa pentru o mai buna alungire si indesire, pieptenele separand si alungind inacelasi timp genele, cu pana la +60%.

Gramaj: 4,5 gr.