EVELINE COSMETICS

Producători

Oferte speciale

Produse vizualizate

Lac manichiura - EV 253 Mărește

Lac manichiura - EV 253-alb

Lacurile Colour Show - o formula care garanteza o acoperire tip pelicula fara pete-se intinde perfect,lasa suprafata exceptionala,neteda si extrem de lucioasa pt. multe zile
Lacurile COLOUR SHOW contin TRATAMENT si PROTECTIE
Lacurile nu contin nici un toulen daunator unghiei si nici o formaaldehidica,in schimb contin
componente speciale,care imbunatatesc structura unghiei

 

More details

This product is no longer in stock

7.00 RON tax incl.

Informații

Gama Colour Show - Evelin Cosmetics, este o gama de lacuri bazate pe o formula moderna, care garanteaza o acoperire tip pelicula fara pete, se intinde perfect pe unghii lasand suprafata lor exceptional de neteda si extrem de lucioasa pentru multe zile.

Lacurile pentru manichiura "Colour Show" contine culori rafinate (nuante luxuriante de vin rosu, ciocolata sau trandafiri, culorile elegantei si bunului gus), culoarea are o foarte mare putere de acoperire si este foarte rezistenta la impact.

Lacul de manichiura COLOUR SHOW contine TRATAMENT si PROTECTIE.

Lacurile nu contin nici un toluen daunator unghiei si nici o formaaldehida, in schimb contin componente speciale, care imbunatatesc structura unghiei.

Gramaj: 10 ml

Ingrediente: acetat de butil, acetat de etil, nitroceluloză, Citrat de acetil tributilic, anhidrida ftalica / trimelitic anhidridă / glicol Copolimer, alcool izopropilic Hectorite Stearalkonium, acid adipic / fumaric acid / ftalic acid / Copolimer Dimethanol Tricyclodecane, acid citric, [poate să conţină: Mica, calciu borosilicat de sodiu, Polethylene tereftalat, CI 19140:1, CI 77266, CI 77892, CI 15850:1, CI 15985, CI 77510, CI 15880:1, CI 15865:4, CI 77491, CI 77492 ].

 

Cum sa ai o manichiura rezistenta:

PASUL 1:
Inainte de aplicarea lacului, uniformizeaza suprafata unghiei cu ajutorul unei pile fine. Apoi, spala mainile cu apa si sapun, pentru a indeparta grasimea de pe unghii, iar lacul sa se poata intinde uniform.

PASUL 2:
Daca alegi o nuanta inchisa, foloseste mai intai un lac incolor, ca baza, si apoi aplica lacul colorat, in doua straturi.

PASUL 3:
Dupa ce lacul colorat s-a uscat, aplica inca un strat incolor. Astfel, manichiura ta va rezista mai mult timp.

PASUL 4:
Chiar daca faci multa treaba in fiecare zi, poti sa-ti pastrezi manichiura intacta mai mult timp aplicand zilnic un strat subtire de lac si insistand pe varfuri.