Diverse

Producători

Oferte speciale

Produse vizualizate

Ornamente Unghii False 02 - Nail Art (Decoratiuni Unghii) Mărește

Ornamente Unghii False 02 - Nail Art (Decoratiuni Unghii)

Ornamente Unghii False 02 - Nail Art (Decoratiuni Unghii)

Ornamente individuale unghii false. Aceste ornamente sunt ideale pentru inobilarea unghiilor intr-un mod mai aparte, mai deosebit. Aceste accesorii individuale pentru unghii sunt un pic mai mari, astfel fiind suficient aplicarea unui singur ornament pe unghia degetului inelar de obicei.

More details

This product is no longer in stock

5.00 RON tax incl.

Informații

Ornamente Unghii 02 - Nail Art (Decoratiuni Unghii)

Ornamente individuale unghii false. Aceste ornamente sunt ideale pentru inobilarea unghiilor intr-un mod mai aparte, mai deosebit.

Ornamentele individuale sunt decoratiuni pentru unghii care nu vin aplicate pe fiecare unghie in parte.

Aceste accesorii individuale pentru unghii sunt un pic mai mari, astfel fiind suficient aplicarea unui singur ornament pe unghia degetului inelar de obicei.

Ornamentul din imagine este unul floral, foarte elegant si rafinat. Motivul ornamental sunt florile. Dimensiunea ornamentului pentru unghii false si naturale este de 11 mm.

Setul contine 4 bucati de ornamente pentru unghiile false si pentru unghiile naturale. La un calcul foarte rapid ne dam seama ca aceste ornamente ne pot ajunge la minim 2 manichiuri (in cazul in care folosim 1 sau 2 ornamente odata pe ambele maini) si maxim la 4 manichiuri (in cazul in care folosim un singur ornament pe o singura mana)

Recomandam cu incredere aceste accesorii ideale pentru orice ocazie, eveniment sau pur si simplu pentru niste unghii care atrag privirile oricand. 

Cod: Ornamente unghii false 02

Dimensiune: 11 mm

Cantitate: 4 buc.

Model: Flori Decorative (2buc flori violete si 2 buc. flori albe perlat)

 

Pe site-ul nostru www.e-unghii.ro puteti gasi multe alte ornamente unghii false, decoratiunii unghii si o gama foarte diversificate de accesorii pentru unghii.