Categorii

Producători

Oferte speciale

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

II PAM Romania in calitate de unic proprietar, si administrator al www.e-unghii.ro , respecta caracterul privat si securitatea datelor cu caracter personal ale fiecarei persoane care viziteaza site-ul in vederea efectuarii unor cumparaturi on-line. II PAM Romania ia in serios securitatea si confidentialitatea acestor date, respectand legile in vigoare. II PAM Romania se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca exclusiv in scopul stabilirii contactului cu clientii sai precum si in scopul informarii acestora asupra unor oferte sau a functionarii site-ului. II PAM Romania nu incurajeaza SPAM-ul, nu vom furniza niciodata adresa dumneavoastra de e-mail unor terte persoane fizice sau juridice.

Accesul/vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune Termenilor si Conditiilor de utilizare, si implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestea si reprezinta intelegerea (contractul) dintre parti.

II PAM - Romania isi rezerva dreptul de a schimba si de a actualiza in orice moment continutul site-ului www.e-unghii.ro , precum si Termenii si Conditiile de utilizare, fara nici un fel de notificare prealabila. De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a fi la curent tot timpul cu termenii si conditiile pe carea ati agreat sa le respectati.

In conformitate cu dispozitia Legii Nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si ale Legii Nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private, II PAM – Romania are obligatia de a administra in conditii de siguranta datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

II PAM – Romania se obliga sa pastreze confidentialitatea datelor personale furnizate de dumneavoastra prin intermediul site-ului www.e-unghii.ro, prin complectarea formularelor de inregistrare si comanda, asa cum prevad dispozitiile Legii 677/2001 cu modificarile ulterioare privind protectia datelor personale.

Ce inforamtii colectam?

Sunt doua tipuri de informatii pe care le colectam de la utilizatorii nostrii.

  1. Date personale furnizate de utilizator

  2. Informatii colectate automat in timp ce se viziteaza site-ul.

1.Date personale furnizate:

Toate aceste date asa cum este specificat si mai sus sunt protejate conform Legii 677/2001 privind protectia datelor personale.

Informatiile solicitate dumneavoastra prin formularul de comanda sunt necesare pentru a va trimite confirmarea comenzilor plasate in site-ul nostru, pentru a va putea livra produsele comandate si pentru a va aduce la cunostinta ofertele si promotiile in desfasurare (aceste date nu vor fi furnizate unei terte parti). Aceste inforamtii pe care dumneavoastra le furnizati in cunostinta de cauza, pentru un scp explicit vor fi pastrate in siguranta si vor fi folosite strict pentru scopul pentru care ni le-ati furnizat.

DREPTURILE PERSOANELOR INREGISTRATE:

In conformitate cu Legea Nr.677/2001, persoanele inregistrate, in calitate de persoane vizate, au urmatoarele drepturi:

  • Dreptul la informare (art.12)

  • Dreptul de acces la date cu caracter personal (art.13)

  • Dreptul la interventia asupra datelor cu caracter personal (art.14)

  • Dreptul de opozitie (art.15)

  • Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art.17)

  • Dreptul de a se adresa justitiei (art.18)

Daca doriti ca datele dumneavoastra personale sa fie actualizate sau scoase din baza noastra de date, ne puteti notifica oricand acest lucru in scris la adresa: II PAM – Romania, Loc. Arad, Jud. Arad, Str. Gheorghe Sion, Nr.5.

2.Informatii colectate automat in timp ce se viziteaza site-ul:

In aceasta categorie sunt colectate doar informatii acceptate de obicei prin intermediul browser-ului pe care il folositi.

Din raportul de trafic al server-ului, in momentul vizitarii site-ului www.e-unghii.ro, furnizati anumite informatii despre dumneavoastra cum ar fi adresa dumneavoastra de IP, ora vizitei, locul de unde ati intrat pe site, durata vizitei, etc.

II PAM – Romania aduna informatii generale despre paginile pe care vizitatorii site-ului nostru le acceseaza, cum ar fi timpul de incarcare al unei pagini, timpul de descarcare al unei pagini, etc.

Toate aceste informatii sunt colectate pentru a imbunatatii mereu calitatea serviciilor pe care vi le oferim.

Mai pot fi colectate si informatii despre tipul browser-ului si domeniul folosit, adresa IP, etc, date care de asemenea ne vor ajuta sa intelegem mai bine nevoile clientilor nostri si oferirea unei experiente online cat mai placute.

Nu exista nici un fel de posibilitate prin care sa va putem identifica ca persoane din folosirea acestui tip de informatii. De asemenea NU SUNT COLECTATE NICI UN FEL DE DATE REFERITOARE LA CARDUL SAU CONTUL DUMNEAVOASTRA DE BANCA.

De asemenea site-ul nostru www.e-unghii.ro foloseste cookie-uri pentru a imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Aceasta tehnologie de stocare „cookies” are rolul de a stoca date despre site-ul nostru in calculatorul dumneavoastra prin intermediul browser-ului dumneavoastra.

Aproape toate site-urile folosesc aceasta tehnologie „cookies” care permite editorului de website sa intreprinda lucruri folositoare, precum sa afle daca calculatorul si implicit utilizatorul sau a vizitat website-ul anterior. Daca doriti, puteti modifica browser-ul pentru a inpiedica utilizarea cookies-urilor, insa, in cazul in care realizati aceasta optiune, este posibil ca Serviciul sau implicit Website-ul sa nu functioneze in mod corespunzator sau chiar deloc.

Datele din aceasta a doua categorie de colectare a inforamtiilor se folosesc pentru a imbunatati experienta dumneavoastra privitoare la site pe termen scurt si chiar pe termen lung.

Speram si dorim sa va simtiti confortabil cu folosirea de catre noi a acestor informatii.

SCOPUL SI UTILIZAREA DATELOR COLECTATE IN MOD AUTOMAT:

  • Aceste date ne ajuta sa intelegem daca pagina web accesata este relevanta nevoilor dumneavoastra sau nu.

  • Aceste date ne ajuta sa va putem furniza in viitor informatii cu privire la evenimentele, promotiile sau ofertele pe care le derulam, sau referitoare la produsele pe care le-ati achizitionat deja.

  • Aceste date ne ajuta sa va transmitem oferte de marketing personalizate si mesaje publicitare.

  • Tot aceste date ne ajuta sa asiguram serviciile de transport achizitionate de dumneavoastra.

  • Aceste date sunt utile pentru realizarea facturilor fiscale si pentru facturarea produselor comandate de dumneavoastra prin intermediul site-ului www.e-unghii.ro

  • Datelea acestea sunt utile si pentru realizarea platilor on-line

  • De asemenea aceste date stau si la baza inregistrarii dumneavoastra ca membru in programul de fidelizare derulat de site-ul www.e-unghii.ro

  • De aceste date colectate ne folosim si pentru a imbunatatii securitatea accesului pe site.

  • Si nu in ultimul rand ne folosim de aceste date pentru a imbunatati uzabilitatea si furnizarea unor servicii cat mai bune.

LEGATURI EXTERNE

Site-ul www.e-unghii.ro desfasoara legaturi si spre alte website-uri in afara controlului II PAM – Romania, site-uri pe care consideram ca le veti gasi utile. In cazul in care accesati aceste legaturi prin intermediul unor link-uri, mentionam ca veti accesa/vizita website-uri care pot avea o politica de confidentialitate diferita de II PAM – Romania. Inainte de a va inscrie pe acele site-uri sau inainte de a va furniza informatiile dumneavoastra personale pe orice alte site-uri va sfatuim sa parcurgeti termenii si conditiile utilizarii acelor site-uri precum si specificatiile lor cu privire la securitate.

NELAMURIRI SAU INTREBARI

Orice nelamurire sau intrebare pe care o aveti legata de site-ul nostru va indemnam sa luati legatura cu noi prin interemdiul datelor de contact. Aceste probleme vor fi luate cat se poate de in serios, incercand sa le rezolvam intr-un timp cat mai scurt.