BELL - Air Flow

Producători

Oferte speciale

Produse vizualizate

Preț redus! Lac unghii BELL - Air Flow 706 (Lac profesional pentru unghii) Mărește

Lac unghii BELL - Air Flow 706 (Lac profesional pentru unghii)

Industria manichiurii surprinde piata cu un nou produs pentru unghii. Prin tehnologia avansata si formula noua, acest lac de unghii permite sa se efectueze in mod liber schimbul de oxigen intre molecule sub stratul de vopsea. Este un lac care nu sigileaza unghiile, permitandu-le sa respire chiar sub stratul de vopsea.

More details

7.00 RON tax incl.

-3.00 RON

10.00 RON tax incl.

Informații

Lac unghii Bell - Air Flow (Lac de unghii profesional)

Lacuri unghii Air Flow - Lac de unghii care respira

Industria manichiurii surprinde piata cu un nou produs pentru unghii.

Este vorba despre lacul de unghii Bell - Air Flow, un lac pentru unghii care permite unghiiei sa respire. Este un lac care nu sigileaza unghiile, permitandu-le sa respire chiar sub stratul de vopsea. Prin tehnologia avansata si formula noua, acest lac de unghii permite sa se efectueze in mod liber schimbul de oxigen intre molecule. 

Elementele prin care se mai caracterizeza acest lac de unghii, (pe langa aspectul de libera respiratia direct sub stratul de vopsea) este durabilitatea prelungita. Aceasta durabilitate prelungita a vopselei pe unghii este reala, fapt ce se intampla datorita utilizarii unei cantitati ridicate de polimeri de o inalta calitate. Acesti polimeri creaza un strat special rezistent la apa, care se poate spune ca "impinge departe sau inlatura", moleculele de apa, astfel vopseaua devenind mai rezistenta, atat la apa cat si la alti factori externi, chiar si abrazivi.

Efectul Lotus asa cum este numit efectul lacului de catre producator, este unul special. Vopsea are o acoperire foarte buna si culoarea este plina si are adancime chiar dupa o singura trecere.

Culorile pot diferi foarte putin de poza! (in functie si de calibrarea monitorului)

Gramaj: 10 gr.

Cod: 706

Culoare: Brown Gray (Gri Maroniu)