Aparatura

Producători

Oferte speciale

Produse vizualizate

Bol manichiura SPA Mărește

Bol manichiura SPA

BM-SPA

Bol special conceput pentru o manichiura SPA cu bule, cat mai relaxanta. Bolul manichiura SPA, ofera un masaj bland si relaxant, pregantind unghiile pentru o manichiura linistita. Miscarea fina si linistita a bulelor de aer ofera relaxare degetelor si revigoreaza complet pielea mainilor, in acelasi timp inmoaie suprafata cuticulelor pregatindu-le pentru o manichiura usoara si linistita.

 

More details

50.00 RON tax incl.

Informații

Bol special conceput pentru o manichiura SPA cu bule cat mai relaxanta. Bolul manichiura SPA, ofera un masaj bland si relaxant, pregantind unghiile pentru o manichiura linistita.

Mod de utilizare:

1. Se umple bolul cu apa calduta pana la marcaj

2. Se conecteaza aparatul la sursa de enegie (priza electrica ), apoi se porneste aparatul. Dupa pornirea bolului pentru manichiura SPA, imediat apar bulele de aer.

3. Se introduce mana in bolul pentru manichiura. Miscarea fina si linistita a bulelor de aer ofera relaxare degetelor si revigoreaza complet pielea mainilor. In acelasi timp miscarea bulelor de aer  inmoaie suprafata cuticulelor pregatindu-le pentru o manichiura cat mai linistita.