Acryl Pudra

Producători

Oferte speciale

Produse vizualizate

Pudra acril Royal Femme - TRANSPARENT (pudra acrilica unghii alba)

S-PA-CLEAR

Praf acrylic (portelan unghii) alb de la ROYAL Femme - calitate superioara. Este un praf acrilic alb care in contact cu solutia acrilica devine transparent. Se usuca la aer. 

Praf acrylic sau pudra acrilica pentru modelarea unghiilor sau pentru aplicat unghii false.

More details

32.00 RON tax incl.

26.89 RON per 32

Informații

Praf acrylic (portelan unghii) alb de la ROYAL Femme - calitate superioara.  Este un praf acrilic alb care in contact cu solutia acrilica devine transparent. Se usuca la aer. 

Praf acrylic sau pudra acrilica pentru constructia, modelarea unghiilor sau pentru aplicat unghii false.

Avantajul acrilului pudra este faptul ca se pot construii unghii false, fara a avea nevoie de Lampa UV. Cu aceasi pudra acrilica se pot crea flori, frunze sau alte motive ornamentale in 3D.

Un alt avantaj a pudrei acrilice este faptul ca se pot construi unghii subtri cu un aspect foarte natural datorita faptului ca pudra acrilica este foarte rezistenta.

Aplicarea si modelarea acrilului pentru unghii este relativ simpla, daca ne folosim de pensule profesionale pentru acril si obligatoriu lichidul acrilic. Se poate lucra si prelucra cu praful acrilic atat pe unghiile false cat si pe unghiile naturale. 

Se pot realiza modele simple prin aplicarea unui strop din aceasta pastă care apoi se modeleaza cu ajutorul unei pensule speciale, cu vârful foarte subţire, sau un obiect ascuţit (punctator, bat de trandafir, etc)

Culoare: TRANSPARENT

Gramaj: 36 gr.