Acryl Pudra Color

Producători

Oferte speciale

Produse vizualizate

Pudra acrilica color Cod: 3 - Praf acrilic ceruleum light Mărește

Pudra acrilica color Cod: 3 - Praf acrilic ceruleum light

Pudra acrilica color se foloseste in mod special pentru a da culoare unghiilor sau la crearea decorurilor si ornamentelor 3D de tipul nail art. Cu ajutorul acestei pudrei acrilice se modeleaza si se creaza flori, frunze si alte motive ornamentale 3D in culori diverse, dupa preferinte

More details

This product is no longer in stock

5.00 RON tax incl.

Informații

PUDRA ACRILICA COLOR - ALBASTRU CERUELUM LIGHT

Tehnica acrilica sau tehnica cu portelan se executa cu pudra acrilica sau portelanul pentru unghii.

Avantajul pudrei acrilice este faptul ca nu necesita uscarea unghiilor in lampa uv, adica unghiile nu se expun la raze UV, modalitatea de uscare fiind foarte simpla prin contactul cu aerul.

Pudra acrilica color se foloseste in mod special pentru a da culoare unghiilor sau la crearea decorurilor si ornamentelor 3D de tipul nail art. Cu ajutorul pudrei acrilice se modeleaza si se creaza flori, frunze si orice alte motive ornamentale 3D in culori diverse.

Un alt avantaj al acrilului este faptul ca se poate crea  unghii false foarte subtiri, dandule astfel un aspect foarte natural.

Acrilul unghii sau pudra acrilica se poate aplica ata pe unghiile false cat si pe unghiile naturale.

Pudra acrilica color se amesteca cu lichidul acrilic pentru al putea aplica pe unghii in tehnica cu acril, sau pentru a construi diverse ornamente tip nail art 3D.

Praful acrilic este usor parfumat, un avantaj clar atunci cand lucram cu el, mai ales daca lichidul acrilic are miros intepator (emanarea mirosului este considerabil diminuata de mireasma parfumului din pudra acrilica)

Pudra acrilica color Cod: 13 - Praf acrilic Roz Crem Light

Gramaj: 5 gr.

Culoare: Albastru Ceruleum Light

Cod: 3