Accesorii Unghii

Producători

Oferte speciale

Produse vizualizate

Pamatuf Unghii - ORANGE (Accesorii Unghii) Mărește

Pamatuf Unghii - ORANGE (Accesorii Unghii)

Pamatuf unghii este un accesoriu pentru manichiura sau cosmetica care se dovedeste extrem de eficient pentru curatarea suprafetelor prafuite, in mod special pentru locurile mai greu accesibile.

Mânerul pamatufului este confectionat dintr-un plastic tare foarte bine finisat - transparent cu inserţii de culoare firelor de păr din pămătuf.

More details

This product is no longer in stock

10.00 RON tax incl.

Informații

Pamatuf pentru unghii foarte catifelat (cu parul foarte moale), pentru indepartarea prafului care rezulta in urma pilirii gelului sau a acrilului de pe unghii. Pamatuful este un accesoriu pentru unghii foarte compact, si foarte eficient la curatarea prafului de pe unghii. Firele de par sunt foarte bine fixate si nu ies afara din maner. 

Pamatuful unghii este un accesoriu pentru manichiura sau cosmetica care se dovedeste extrem de eficient pentru curatarea suprafetelor prafuite, in mod special pentru locurile mai greu accesibile.

Pamatuful poate fi folosit cu aceeasi eficienta atunci cand dorim sa relaxam mainile clientelor noastre, mangaindu-le intr-un mod cu totul si cu totul deosebit - unic. Parul pamatufului este foarte fin, senzatiile fiind foarte placute.

Mânerul pamatufului este confectionat dintr-un plastic tare foarte bine finisat - transparent cu inserţii de culoare firelor de păr din pămătuf.

Culoare: ORANGE (PORTOCALIU)

 

Va invitam sa rasfoiti si celalate pagini cu accesorii profesionale pentru unghii aici.

www.e-unghii.ro - Magazin online cu produse si accesorii profesionale pentru manichiura si pedichiura.