Accesorii Unghii

Producători

Oferte speciale

Produse vizualizate

Spatula metalica pentru amestecat - Accesorii pentru Unghii Mărește

Spatula metalica pentru amestecat - Accesorii pentru Unghii

Spatula poate fi folosita in diferite operatii indispensabile realizarii unor unghii sau a unei manichiuri. De exemplu atunci cand punem gel pe unghii, gelul din cutiuta trebuie bine omogenizat, spatula este perfecta pentru aceasta operatie de exemplu. Este din metal si poate fi curatata foarte bine fara nici o problema, pentru o refolosire optima.

More details

6.00 RON tax incl.

Informații

Spatula metalica pentru amestecat - Accesorii Profesionale pentru Unghii

Spatula pentru amestecat este un accesoriu extraordinar pentru orice manichiurista. Spatula este latita in partea inferioara pentru o mai buna amestecare sau omogenizare. 

Spatula poate fi folosita in diferite operatii indispensabile realizarii unor unghii sau a unei manichiuri. De exemplu atunci cand punem gel pe unghii, gelul din cutiuta trebuie bine omogenizat, spatula este perfecta pentru aceasta operatie de exemplu. Este din metal si poate fi curatata foarte bine fara nici o problema, pentru o refolosire optima. De asemenea ne putem folosi de acest accesoriu pentru unghii si in operatia de realizare a acrilului prin amestecarea prafului cu lichidul acrilic, din nou si in acest caz spatula este perfecta pentru aceasta operatie.

In acest mod ea poate fi folosita si refolosita de nenumarate ori fara a se uza in vreun fel. 

Spatula metalica pentru amestecat este intr-adevar un accesoriu care iti usureaza munca, fara a mai fi nevoita sa cauti betisoare pentru a amesteca, fara a fi nevoita sa le stergi cu servetele care la randul lor murdaresc acolo unde sunt puse, si fara a risca posibilitatea de combinare a culorilor printr-o proasta stergere a betigasului cu care am amestecat inainte in alta culoare.

Spatula asa cum am amintit si mai sus este realizata dintr-un metal inoxidabil, si are un design deosebit, fiind prevazuta in partea superioara cu o imitatie de piatra pretioasa.

Recomandam cu incredere achizitionarea acestui accesoriu pentru unghii.

Pentru alte accesorii profesionale de unghii va rugam sa rasfoiti categoria accesorii unghii aici ....