Accesorii Unghii

Producători

Oferte speciale

Produse vizualizate

Paharel portelan 01 - Acryl Mărește

Paharel portelan 01 - Acryl

PPN

Se adauga lichidul acrylic in acest recipient, iar in momentul finalizarii muncii se poate acoperi cu capacul din dotare, nemaifiind nevoie de eliminare lichidului din recipient. Conceput dintr-un material plastic special, capacul paharului inchide in mod etans, nepermitand mirosului specific de acryl sa se evapore in incapere atunci cand nu se foloseste si este acoperit.

More details

5.50 RON tax incl.

Informații

Paharel portelan cu capac petru acryl.

Paharelul pentru acryl dotat cu capac, este un accesoriu la indemana oricarei manichiuriste.

Paharelul pentru acryl este un element care usureaza munca in special cand folosim acrylul. Se adauga lichidul acrylic in acest recipient, iar in momentul finalizarii muncii se poate acoperi cu capacul din dotare, nemaifiind nevoie de eliminare lichidului din recipient (paharelul pentru acryl). Conceput dintr-un material plastic special, capacul paharului inchide in mod etans, nepermitand mirosului specific de acryl sa se evapore in incapere atunci cand nu se foloseste si este acoperit.

Prezentarea produsului (designul) este unul deosebit, suprafata paharului fiind decorata cu modele florale, inobileaza masa oricarei manichiuriste.

Material paharel acryl: - portelan

Material capac paharel acryl: - plastic special