Stickere NEGRE Unghii

Producători

Oferte speciale

Produse vizualizate

Tatuaje Unghii - Abtilde pentru unghii - Fundite D246 Mărește

Tatuaje Unghii - Abtilde pentru unghii - Fundite D246

Avantajul abtibildelor sau tatuajelor pentru unghii, este faptul ca poti sa obtii o manichiura profesionala chiar la tine acasa. Aceste abtibilde sunt foarte usor de aplicat (poata sa le aplice oricine), rezultatul fiind unul deosebit de reusit.

More details

3.50 RON tax incl.

Informații

Tatuaje pentru Unghii florale, asa cum li se mai spune mai nou, abtibildele sau stickerele pentru unghii, sunt accesorii pentru o manichiura cat mai perfecta si cat mai frumoasa.

Avantajul abtibildelor sau tatuajelor pentru unghii, este faptul ca poti sa obtii o manichiura profesionala chiar la tine acasa. Aceste abtibilde sunt foarte usor de aplicat (poata sa le aplice oricine), rezultatul fiind unul deosebit de reusit. Pentru o pastrare cat mai buna pe unghii, recomandam sigilarea acestor abtilide cu un lac de finisare, top coat sau de ce nu chiar si acril. Manichiura de pe unghii automat devine mult mai compacta, primit un aspect mai elaborat.

Aceste accesorii pentru unghii nail art, se folosesc foarte des chiar si de manichiuristele de profesie, atat in tehnica cu gel cat si in tehnica cu acril.

Cod: D246

Model: Funfite

Mod de aplicare:

- curatati suprafata unghiilor cat mai bine, folosind chiar un sapun pentru inlaturarea grasimilor de orice fel

- alege-ti modelul de abtibild sau tatuaj pe care doriti sa-l folositi

- aplicati abtibildul sau tatuajul ales pe unghie in locul in care dorim sa-l punem

- apasati cu simt abtibild-ul pe unghia complet curata si uscata

- in final aplicati un topcoat pentru sigilare